Stiri mondene

Nominalizări Survivor! Pe cine au nominalizat spre eliminare Războinicii de la Survivor România?

Pe cine au nominalizat spre eliminare Războinicii de la Survivor România
Pe cine au nominalizat spre eliminare Războinicii de la Survivor România [Sursa foto: Instagram]
Războinicii de la Survivor România sunt din nou puși în situația de a vota un concurent spre eliminare. Cine merită să plece acasă?

Războinicii au pierdut din nou jocul de imunitate în fața Faimoșilor, motiv pentru care sunt nevoiți să nominalizeze un Războinic care nu mai merită să rămână în competiție. Războinicii sunt epuizați dn cauza condițiilor de trai din Dominicană, dar și din cauza foamei care se resimte din ce în ce mai mult. Marinela a ajuns de urgență la spital, motiv pentru care nu poate fi votată spre eliminare și nici nu poate vota.

De asemenea, concurenții noi au imunitate și nici nu pot nominaliza. 

Cine a fost nominalizat spre eliminare la Survivor România?!

Războinicii au votat și au decis că Musty Kamara este Războinicul care nu mai merită să rămână în competiția din Republica Dominicană. Fratele lui Kamara nu s-a arătat surprins de decizia colegilor săi Războinici și a răspuns că este de părere că au fost și unele influențe în ceea ce privește votul pentru nominalizare. 

Daniel Pavel:  Musty, tu ești concurentul propus pentru eliminare din echipa voastră, echipa Războinicilor

Musty:  Mă așteptam! Mă așteptam la cele trei voturi, de la trei persoane. Am repetat încet de fiecare dată Musty, pentru că știam că am trei voturi cu siguranță. Era de așteptat, nu îmi e teamă de nimic. Am venit să trăiesc aventura cât se poate, mă bucur că s-a întâmplat așa. Mă bucur cumva să văd asta și Doamne ajută să ne ducem înainte cu ce se poate! 

Daniel Pavel:  Care crezi că sunt motivele?

Daniel Pavel - Survivor România
Daniel Pavel - Survivor România[Sursa foto: Instagram]

Musty:  Oamenii nu mă consideră sportiv și nu mă înțeleg cu anumite persoane. Una dintre ele cred că a fost condusă (influențată), dar nu contează. Contează că a ieșit așa și cumva mă bucur. Să decidă publicul și persoanele care sunt în echipă. Dacă sunt cel mai slab, am și vorbit cu echioa și le-am spus să mă propună să ies și să mă nominalizeze și vom vedea ce se va întâmpla.