Stiri mondene

Imagini cutremurătoare la Survivor România! Unul dintre Războinici cade în cap

 Survivor România
Survivor România [Sursa foto: Captură YouTube]
Survivor România se anunță a fi o ediție incendiară plină e tensiuni și emoții care ajung la cote maxime din cauza oboselii și foamei.

Ediția din această Survivor România atinge tensiuni la cote maxime. Concurenții au de dus la capăt o probă foare grea care le va testata capacitate de concentrare și îndemânare, însă se va juca în echipe de trei, motiv pentru care trebuie să existe și o bună colaborare.

Cu toate că atât Războinicii cât și Faimoșii luptă pentru imunitate, iar lipsa hranei își va spune cuvântul.

Faimoșii sunt din ce în ce mai tensionați și apare foarte multe discuții și reproșuri între ei. Moroșanu atacă fetele din echipă spunănd că sunt mult prea supărăcioase, în vreme ce conflictul dintre Zanni și Jador pare să ia o amploare foarte mare.

„Sunt foarte mulți individualiști. Stau supărate, începând cu Nemeș, ea este cea care mereu stă așa”, a spus Moroșanu.

 Survivor România - Zanni despre conflictul cu Jador
Survivor România - Zanni despre conflictul cu Jador [Sursa foto: Captură YouTube]

„Jador nu știe în ce duel s-a băgat cu mine. Când vede că toți ceilalți sar pe mine sare și el și mai tare”, spune Zanni despre conflictul cu Jador. 

Tensiuni și accidentări în tabăra Războinicilor de la Survivor România 

Dacă vă gândeați că doar în tabăra Faimoșilor apar tensiuni care duc la dezechilibrul echipei, vă înșelați. Tensiuni apar și în tabăra Războinicilor, acolo unde Marilena spune că ar avea foarte multe de reproșat echipei sale, dar din păcate părerea ei nu este ascultată.

„Am foarte multe de reproșat. Nu-mi este ascultată părerea”, a spus Marinela. 

În seara aceasta Faimoșii și Războinicii vor lupta pentru imunitatea care le va asigura un loc în competiție. Cei care pierd în seara aceasta competiția vor fi nevoiți să nominalizeze din nou un concurent spre eliminare. 

 Survivor România - Albert cade în cap
Survivor România - Albert cade în cap[Sursa foto: Captură YouTube]

Telespectatorii vor fi, din păcate, martorii unei scene dureroase. Albert se dezechilibrează din balansoarul care este împins de alți doi colegi de-ai săi și care în cap. 

Ce se va întâmpla cu Albert, dar și cine vor fi concurenții care vor fi nominalizați spre eliminare, veți afla în seara aceasta de la 20:00 la Kanal D