Stiri mondene

Faimoşii de la Survivor România au câştigat imunitatea! Roxana Nemeş a adus punctul câştigător

Faimoşii de la Survivor România au câştigat imunitatea
Faimoşii de la Survivor România au câştigat imunitatea [Sursa foto: Instagram]
Tensiune şi emoţii la cote înalte la Survivor România! Faimoşii au câştigat jocul de imunitate şi premiul suplimentar.

Victoria a fost de partea Faimoșilor în această seară la Survivor România, ceea ce înseamnă că Războinicii vor fi nevoiți să nominalizeze un concurent spre eliminare. În premieră pentru Faimoși, Roxana Nemeș a fost cea care a adus punctul de imunitate. 

Războinicii, primele declarații după ce au pierdut jocul de imunitate

Războinicii se află din nou în impasul de a vota un concurent spre eliminare. 

„Eu strig până la final. Sunt tipul de persoană care nu se lasă bătut. Ayi am adus un punct, la al doilea joc am folosit aceeaşi tactiă, dar nu a mers. A fost vorba de noroc”, a spus Starlin. 

Faimoşii de la Survivor România au câştigat imunitatea
Faimoşii de la Survivor România au câştigat imunitatea[Sursa foto: Instagram]

„Am intrat de două ori, mi-a plăcut traseul, am adus două puncte. E importantă concentrarea de la final. Nu știu ce s-a întâmplat.  Echipa a luptat până la capăt, îi văd că devin din ce în ce mai buni. Nu sunt supărată, am învățat să acccept că putem pierde sau câștiga. Învăț să-mi drămuiesc mâncarea și să pot să rezist mai mult și să fiu mai disciplinată în viața mea pe viitor. Cel mai important ar trebuie să fie respectul și Jador exagerează puțin cu niște jigniri. Uneori se duc lucrurile prea departe și pentru mine cel mai important e respectul”, a spus Mellina după ce Războinicii au pierdut. 

Roxana Nemeș, primele declarații după ce a adus punctul pentru imunitate la Survivor România

Mă bucur foarte mult că mi-am revenit. M-am trezit cu un vibe foarte bun. Mulțumesc și echipei, chiar m-am zbătut și echipa m-a susținut, ceea ce e foarte important. Uite că se poate, O dată pierzi și ești nominalizat, o dată intri pe teren și câștigi, a spus Roxana Nemeș. 

„Sunt bucuros că deși n-am făcut sport la viața mea mă simt tare pe traseu. Sunt mândru că particip versus  Alin și Alber  t, care sunt buni, iar faptul că ajung printre primii mă bucură. Despre echipa mea am susținut că unii suntvarză, dar mi s-a demosntrat că Survivor este despre disciplină și despre conștientizare, iar cine nu evoluează, o s-i facem să evolueze. Sunt mândru de echipa mea”, a spus și Zanni. 

Roxana Nemeș a primit totemul de imunitate pentru echipa Faimoșilor și de asemenea, sendvișuri cu ton pentru toată echipa.