Stiri

Facebook lansează funcția - „Feeds”! Anunțul făcut de Mark Zuckerberg: „Una dintre cele mai solicitate funcţii”

Facebook lansează Feeds
Facebook lansează Feeds
Facebook lansează Feeds, funcția ce va afişa postările în ordine cronologică inversă.

Facebook a anunțat joi că a lansat o nouă funcție, denumită „Feeds”, care le va permite utilizatorilor săi să vadă postările prietenilor lor în ordine cronologică inversă. Fluxul Feeds, care va afișa postările recente ale oamenilor și grupurilor pe care le urmăriți des, va include și reclame, dar Meta a spus că nu va avea şi postări sugerate pentru utilizatorii săi. 

Facebook lansează Feeds
Facebook lansează Feeds

Citeste si: Facebook intră pe piața hardware cu un produs care implică asociera cu un designer de top

„Una dintre cele mai solicitate funcţii pentru Facebook este să se asigure că oamenii nu ratează postările prietenilor. Aşa că astăzi lansăm o filă Feeds în care puteţi vedea postările de la prieteni, grupuri, pagini şi altele, separat, în ordine cronologică. Aplicația se va deschide în continuare la un feed personalizat în fila Home, unde motorul nostru de căutare vă va recomanda conținutul despre care credem că sunteți cel mai interesat. Dar fila Feeds vă va oferi o modalitate de a vă personaliza și controla experiența în continuare”,  a spus CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, într-o postare pe Facebook făcută joi.

Citeste si: Ce este Meta şi ce semnificaţie are. Cum îi va afecta schimbarea numelui pe utilizatorii Facebook

Această funcţie este un fel de revenire la o experienţă de socializare mai elementară din trecut, iniţiată de nimeni alta decât Facebook însăşi,  în care fluxul se concentra mai mult pe activitatea prietenilor şi a familiei. De asemenea, se împrumută şi de la Instagram, pe care Facebook a achiziţionat-o în 2012 pentru 1 miliard de dolari.

Facebook lansează Feeds
Facebook lansează Feeds

Ce se întâmplă cu funcţia principală Home

De altfel, principalul flux de ştiri va fi cunoscut sub numele de „Home” şi va acţiona ca „un motor de căutare” bazat pe obiceiurile online ale oamenilor. „Home”, fila principală de ştiri de pe Facebook, va apărea imediat cum deschideți aplicaţia și vă va prezenta, în mare parte, postările populare de pe conturile pe care NU le urmăriți încă, inclusiv story-urile de pe acele conturi.