Stiri mondene

Lora, reacție acidă în „scandalul vergeturilor”: „În rest, e absolut ok sa fim comparate constant, certate sau batjocorite pentru celulită şi colăcei prin presă”

Lora, reacție acidă în „scandalul vergeturilor”
Lora, reacție acidă în „scandalul vergeturilor” [Sursa foto: Facebook]
Lora i-a atacat dur pe cei care judecă în mod constant felul în care arată unele persoane publice.

Declarațiile făcute de George Buhnici privind vergeturile de pe corpul femeilor, le-a făcut pe unele artiste să izbucnească și să vorbească public despre asta. Alina Eremia, Olivia Addams, dar și Alexandra Stan sau Antonia au vorbit despre o problemă firească, până la urmă, în rândul femeilor. 

Lora, reacție acidă în „scandalul vergeturilor”
Lora, reacție acidă în „scandalul vergeturilor”[Sursa foto: Facebook]

Lora a simțit să scrie și ea câteva cuvinte despre întregul scandal care s-a iscat în ultimele zile în mediul online, însă artista a punctat faptul că acesta nu este un caz singular când cineva pune un mare accent pe aspectul fizic al unei femei. 

Citeste si: Feli reacționează în scandalul cu George Buhnici: „De ce să alegi și tu să fii bully?”

Lora, reacții acide în mediul online după afirmațiile halucinante ale lui George Buhnici: „ Acest domn nu înțelege ce i se întâmplă”

Lora a ținut să scoată în evidență multitudinea de articole de tipul „uite cum arată la plajă” sau „uite cum s-a îmbrăcat”, fiind de părere că acest tip de comportament este „acceptat” de societate în viața de zi cu zi. 

Lora, reacție acidă în „scandalul vergeturilor”
Lora, reacție acidă în „scandalul vergeturilor”[Sursa foto: Facebook]

„..în rest, e absolut ok sa fim comparate constant, certate sau batjocorite pentru celulită şi colăcei prin presă, emisiuni şi rețele sociale. "E persoană publică să-şi asume." Realitatea tristă e că lumea e misogină şi sexistă. Oamenii te bârfesc şi te arată cu degetul constant şi li se pare "libertate de opinie". Acest domn nu înțelege ce i se întâmplă pentru că, dragilor, domeniul din care vine el este plin de "anti-celulită". Şi nu pe modul cremă ci pe modul "uite la asta cum arată, eu am carnea mai fermă ca ea", "schimbă rochia să pari mai slabă", "ce caută toate piticele grase să fie cântărețe?"..dar nimănui nu-i pasă până când o gură mai faimoasă nu-şi revarsă public superioritatea fizică. Cum să batjocoreşti la microfon femeia, când o țară întreagă e obişnuită cu batjocura din cercul restrâns de prieteni sau cea scrisă, a mulțimii?

Eu personal, mă bucur că e un subiect fierbinte, că asta înseamnă un singur lucru: va fi linişte o perioadă şi nu va râde nimeni de celulita nimănui în caz că apare în poză. Şi poate articolele care încep cu "uite cum arată.." îşi iau o vacanță, că mai degrabă alea formează opinii”, a scris Lora într-o postare în mediul online.