Stiri mondene

„Eu știam că mor, nu mai am de trăit”. Anca Sigartău, despre lupta cu cancerul. Celebra actrița s-a vindecat cu ajutorul postului

Anca Sigartău, despre lupta cu cancerul
Anca Sigartău
Anca Sigartău a vorbit deschis despre experienţa prin care a trecut şi cum a câştigat lupta cu cancerul. Iată confesiunea emoționantă a actriței.

Cu toate că în seriale este plină de viață și pusă mereu pe șotii, în realitate, actrița s-a luptat cu o boală necruțătoare. După ce a fost diagnosticată cu cancer, Anca Sigartău era convinsă că acest lucru îi va fi fatal. Medicii erau cât se poate de rezervați în privința șanselor sale de vindecare, dar se pare că minunile există. Invitată în emisiunea "Voi cu Voicu", actrița a relatat experienţa prin care a trecut şi cum, cu ajutorul credinţei în Dumnezeu, a câştigat lupta cu o boală precum cancerul, care în fiecare an face mii de victime în România.

Anca Sigartău, despre lupta cu cancerul
Anca Sigartău

Citește și: Starea de sănătate a actorului Bruce Willis se înrăutățește: Este din ce in ce mai lent și prezintă un comportament ușor agresiv

A învins o boală nemiloasă prin post, după ce medicii i-au mai dat doar un an de trăit

Deși făcuse tratamentul, cadrele medicale nu i-au dat voie să plece din spital, pentru că tumora se dezvolta chiar și pe citostatice.

Cu toate acestea, Anca Sigartău a insistat să fie externată, deoarece a vrut să țină Postul Crăciunului, lucru pe care l-a și făcut. Actrita a spus că a ținut post pentru a fi pregătită în cazul în care nu mai avea șanse la viață, însă a avut parte de surpriza vieții ei. Pe 20 decembrie a mers la medic, iar spre surprinderea ei și a medicului, nu mai avea cancer, era vindecată.
La acea vreme, vedeta primea foarte multe mesaje cum că dacă ține postul, se va vindeca. 

Anca Sigartău, despre lupta cu cancerul
Anca Sigartău

Citește și: „Am făcut schimbări majore în viața mea”. Oana Matache, despre boala de care suferă de ani de zile. Cum i s-a schimbat viața artistei

„Am știut despre post că începe pe 15 noiembrie, Postul Crăciunului. Știam de la bunica mea că așa începe postul. Așa am știut eu că vreau să mă duc să țin post, nu am spus la nimeni, nu a fost un regim alimentar.  Am ținut și eu cum am putut, nu am mâncat lapte, carne, brânză. Am primit foarte multe mesaje că dacă țin post mă fac bine. Dar nu a fost un deal cu Dumnezeu, că dacă ţin postul mă fac bine. Eu știam că mor, nu mai am de trăit.  L-am ținut să mă pregătesc mai mult. Apoi, pe 20 decembrie, când am fost la control, doctorul m-a întrebat unde este tumora, ce am făcut cu ea. I-am zis că îi spun ce am făcut, dar nu o să mă creadă. I-am zis că am ținut post și atât. Înăuntrul meu, ştiam că dacă Dumnezeu vrea, orice e posibil. Cum să nu crezi? Nu am avut nicio gândire pozitivă când am ţinut postul, ştiam că mor. Nu am făcut niciun pact cu Dumnezeu şi nici nu voi face” a spus Anca Sigartău.