Stiri mondene

Deea și Dinu Maxer și-au înscenat divorțul? Acuzații dure la adresa celor doi foști soți: "Când vor puțină atenție din partea tabloidelor bagă scuza unei neînțelegeri sau a unui divorț"

Deea si Dinu Maxer, acuzati ca si-au inscenat divortul
Acuze dure la adresa lui Dinu si a Deei Maxer [Sursa foto: Instagram]
Divortul dintre Deea si Dinu Maxer a luat prin surprindere toata suflarea artistica din Romania deoarece nimeni nu se astepta ca cei doi sa se desparta.

Deea si Dinu Maxer erau vazuti ca un cuplu extrem de sudat mai ales ca au si doi copii impreuna, pe Andreas si Maisa si pe langa acest aspect extrem de important, artistii aveau impreuna numeroase proiecte atat muzicale cat si pe partea de business aducandu-le un profit foarte mare. Cu toate acestea, cea care a luat decizia finala in cazul divortului a fost chiar Deea care nu s-a mai simtit deloc fericita si implinita in aceasta relatie.

Dupa 18 ani petrecuti impreuna, Deea si Dinu aveau sa se desparta si legal, sa isi imparta bunurile si chiar si copiii deoarece Maisa a ramas la Deea iar Andreas la Dinu. Totul a fost facut extrem de amiabil, cei doi parinti avand in continuare grija ca celor doi micuti sa nu le lispeasca dragostea de parinte si sa se bucure in continuarea de mediul familial.

Citește și: „El are o iubită cu care Deea e prietenă”. Dinu Maxer rupe tăcerea despre medicul estetician cu care Deea a fost acuzată că l-a înșelat

Cine este Dinu Maxer? Detalii neștiute din viața artistului
Cine este Dinu Maxer? [Sursa foto: Facebook]

Deea si Dinu Maxer, acuzati ca si-au inscenat divortul

Iubirea noastră a început să scârțâie când a apărut Maisa pe lume. Poți să te duci și cu gândul la viața intimă, iubirea, a suferit și a început să sufere, pentru că prima dată cuvântul divorț a fost rostit pe 15 august 2022, când am realizat, mai mult Deea decât mine, că relația s-a transformat în una banală, platonică(…) Eu până în ultima secundă am sperat că se întâmplă ceva.

Nu am reușit, dacă nu am reușit până nu am încheiat actele… Am testat și această relație la distanță, avem patru săptămâni de când Deea s-a mutat, cuplul era despărțit, nu mai eram un cuplu(…) Noi vom rămâne împreună toată viață, noi rămâne părinții acelorași copii pentru care avem tutelă comună.

Autoritatea Tutelară când a venit la noi și a văzut că am cumpărat apartamente în aceeași scară, când au văzut înțelegerea dintre noi, au zis ok, Adreas a vrut la tată, fata la mamă. Ei au văzut lucrul ăsta ca pe unul benefic”, a declarat Dinu Maxer în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.

Motivul pentru care Dinu Maxer nu își dorea o familie: „Cred că medicamentul meu se numește Deea Maxer”. Care este trauma care l-a marcat pe artist?
Motivul pentru care Dinu Maxer nu își dorea o familie[Sursa foto: Facebook]

Minciuni! Mai ies și ei din anonimat în felul acesta/ După ceva timp, vor anunța că s-au răzgândit și au rămas împreună

Citește și: Din ce face bani acum fosta soție a lui Dinu Maxer? Determinată din fire, artista nu a profesat niciodată în domeniul studiat și s-a reprofilat

Tot Dinu Maxer a declarat in cadrul aceleiasi emisiuni faptul ca a incercat si a sperat pana in ultimul moment ca toata casnicia lor sa nu se duca pe apa sambetei intr-un moment de ezitare, insa nu a fost sa fie si pana la urma cei doi au ajuns in fata notarului cu decizia divortului in brate. Dupa ce si-au anuntat separarea si in spatiul public, Deea si Dinu au primit mai multe mesaje, unele deloc politicoase sau de sustinere, din contra, au fost acuze dure care ii ii vizeaza direct: "„Asta-i o chestie de Market! Așa se întâmplă cu artiștii? Când vor puțină atenție din partea tabloidelor bagă scuza unei neînțelegeri sau a unui divorț. Țin să cred că asta ar fi doar o strategie de Marketing și Publicitate/ Minciuni! Mai ies și ei din anonimat în felul acesta/ După ceva timp, vor anunța că s-au răzgândit și au rămas împreună/ E o modă la vedete, divorț și hop apare o domnișoară cu buze mari și implanturi, apoi un bebeluș și declară că e fericit”, sunt câteva dintre mesajele postate de fanii celor doi pe rețelele de socializare, potrivit  cancan.ro

Deea Maxer, pregătită să înceapă o nouă etapă din viața sa
Deea Maxer