Stiri mondene

„Eu le spun tuturor că o să mor până în 45”. Mădălina Crețan, soţia lui Nosfe, a dezvăluit că regretatul rapper și-a prevestit moartea de mai multe ori

Mădălina Crețan, soţia lui Nosfe, a dezvăluit că regretatul rapper și-a prevestit moartea de mai multe ori
Mădălina Crețan, soţia lui Nosfe, a dezvăluit că la începutul relației lor, regretatul rapper i-a spus că el simte că va muri de tânăr. Ce a găsit în telefonul lui?

NOSFE a fost unul dintre cei mai cunoscuți și talentați artiști din România, lansându-se alături de Șatra B.E.N.Z. A avut colaborări de succes și cu alte personalități importante din industria muzicală românească. Pe data de 16 octombrie 2022, rapperul a încetat din viață, după susținerea unui concert.

Mădălina Crețan, soţia lui Nosfe, a dezvăluit că regretatul rapper și-a prevestit moartea de mai multe ori
Nosfe[Sursa foto: Instagram]

Mădălina Crețan, soția acestuia, a fost invitată recent în cadrul podcastului realizat de Mihai Morar, unde și-a deschis sufletul și a oferii detalii neștiute din acea perioadă neagră. Soția

regretatului artist Nosfe a declarat că a găsit mai multe notițe în telefonul acestuia, iar într-una din notițe scria el că va muri până la vârsta de 45 de ani. Și la începutul relației lor i-a spus că el simte că va muri de tânăr.

„Sunt foarte multe piese scrise folosind verbe la trecut și atunci e imposibil să nu mă șocheze. Dacă el ar fi fost aici, nici nu aș fi observat acele verbe, dar cred că ăsta este lucrul care m-a șocat.

Când ne-am cunosut noi, el mi-a zis la un moment că simte că o să moară tânăr, că el crede că o să moară undeva la 45-50 de ani. Am ignorat complet acea discuție de atunci, am zis că e nebun. De atunci nu a mai vorbit de acest lucru, nu știu dacă a mai simțit asta. Acum ceva timp am găsit în telefonul lui, el scria și o carte, eu nu citeam în timp real ce scria.
Într-unul din texte am găsit iar scris „Eu le spun tuturor că o să mor până în 45/ Un nebun”. Eu nu am mai vorbit asta niciodată cu el, nu m-a lăsat nicio secundă impresia că și-ar dori să-și încheie viața.”
, a spus Mădăina Crețan

Mădălina Crețan, soţia lui Nosfe, a dezvăluit că regretatul rapper și-a prevestit moartea de mai multe ori
Mădălina Crețan, soţia lui Nosfe[Sursa foto: Podcast Mihai Morar]

Mădălina Crețan a povestit și cum fetița celor doi i-a presimțit moartea tatălui ei. 

Citește și: Mădălina Crețan, mesaj emoționant despre căsnicia cu Nosfe: „Ne-am dorit să fim unul pentru celălalt cea mai bună versiune a noastră”

„Iris oricum a simțit. În seara în care s-a întâmplat era acasă. Dimineața am dus-o la o prietenă de-ale ei și toată ziua aia, mi-a spus mămica fetei după, a zis că ea vrea să meargă acasă pentru că s-a întâmplat ceva cu tati. Ce aș fi putut să-i spun? Ne-a părăsit, a plecat cu altă femeie? Mi se pare că orice altă variantă pe care aș fi putut să i-o spun ar fi fost aberantă. Consider că am luat decizia cea mai bună de a-i spune acest lucru”, a mai declarat cu sinceritate Mădălina Crețan.

Mădălina Crețan, soţia lui Nosfe, a dezvăluit că regretatul rapper și-a prevestit moartea de mai multe ori

Este șocant ce a postat regretatul Nosfe cu trei luni înainte să moară

De-a lungul timpului, Nosfe  a colaborat cu o mulțime de artiști cunoscuți de la noi din țară. De asemenea, artistul a compus o mulțime de piese pentru mulți soliști. Se pare, însă, că ceea ce urma să i se întâmple lui Nosfe a fost, cumva, prezis.  Un clip video în care apărea bărbatul i-a șocat pe fani. Pe 16 iulie, cu trei luni înainte să moară, Nosfe a postat clipul piesei „ De ce toți zic c-am murit? ”. În clip „recuzita” este un sicriu care se închide și se deschide.  

Citește și: Connect-R și Shift, omagiu impresionant pentru Nosfe: „Dedicăm momentul ăsta celor care l-au iubit pe NOSFE, în special, familiei, fetiţiei şi soţiei lui!”

„Ce predic macabru 16/07- 16/10 rip”, „Ceva nu îmi da bine, jur, îmi pare rău de ce s-a întâmplat, dar ceva dă cu virgulă”, „Vai, el a postat asta pe 16 iulie și a murit pe 16 octombrie” sunt doar câteva dintre comentariile internauților.