Lansări muzicale

NOSFE & Liviu Teodorescu - Nemuritori: ”Piesa asta a fost scrisă la ultima sesiune împreună înainte de evenimentul nefericit”

OSFE & Liviu Teodorescu - Nemuritori
OSFE & Liviu Teodorescu - Nemuritori [Sursa foto: Captură YouTube]
Soția lui NOSFE vrea să ducă mai departe munca lăsată de regretatul rapper, iar de Ziua Îndrăgostiților a fost lansată piesa ”Nemuritori”, în colaborare cu Liviu Teodorescu.

Rapperul Nosfe, pe numele lui real Darius Crețean, s-a stins din viață la 37 de ani, iar moartea lui a lăsat în urmă o durere uriașă nu doar pentru soție și pentru familie, ci și pentru colegii de breaslă. După ce a fost anunțat decesul acestuia, artiști din țară și-au exprimat regretul cu privire la moartea sa. Printre aceștia s-a numărat și Liviu Teodorescu, care se întâlnise cu regretatul rapper în urmă cu câteva luni la ultima sesiune pe care au avut-o împreună.

Cei soi și-au unit forțele și au dat viață unei noi piese, intitulată ”Nemuritori”. Imediat după marea lansare, Liviu Teodorescu a transmis un mesaj pe rețelele sociale, acolo unde le-a dezvăluit fanilor cum a luat naștere noul single. 

Citește și: Liviu Teodorescu a lansat piesa „M-ai mințit”. În videoclip apare și soția lui, Iulia

„Piesa asta a fost scrisă la ultima sesiune împreună cu  @nosfezilla  cu câteva luni înainte de evenimentul nefericit.

El avea strofa scrisă, avea și titlul și căuta un refren. Am mers pe vibe-ul lui și țin minte că a ieșit pur și simplu linia melodică. Versurile le-am căutat împreună și am tras ghidul. Apoi am mers mai departe cu sesiunea, și am mai lucrat și altaăpiesă, lasând-o pe asta cu "Nemuritori" în pending, pentru că Unchiu urma să scrie strofa 2 zilele următoare. Au trecut lunile, am uitat total de piesa asta.
Apoi am auzit-o la înmormântare, unde mi-am amintit de ea și am avut un moment de brain freeze. Care erau șansele ca la ultima sesiune împreună să scriem piesa asta? Ce coincidență să fi fost asta? Se potrivește totul în asemenea hal încât ai putea spune că piesa a fost scrisă după ce el ne-a părăsit, ca un omagiu. Nu este așa, piesa e scrisă cu luni de zile înainte.
Doar strofa mea, strofa 2, e singura scrisă după. Unchiule, îți mulțumesc și mi-e dor de tine”
, este mesajul scris de Liviu Teodorescu.

Vizualizer: NOSFE & Liviu Teodorescu- Nemuritori  

Lansarea a fost plănuită de Mădălina Crețan în memoria lui Nosfe: ”O  să se regăsească multe persoane în acea melodie”

 Într-un interviu acordat pentru  Click!, Mădălina Crețan a povestit cum simte prezența sufletului ei pereche și totuși nu vrea să se plângă celor apropiați. „Soția de artist” vrea să ducă mai departe munca lăsată de regretatul rapper, iar de Ziua Îndrăgostiților vedeta a pregătit o surpriză.

Mădălina Crețan și Nosfe
Mădălina Crețan și Nosfe

Citește și: Membrii trupei Șatra Benz dezvăluie adevărul despre moartea subită a lui Nosfe: „În timpul concertului i s-a făcut rău”

„Relația dintre mine și Nosfe este mai specială acum. Nu prea aș vrea să dezvolt subiectul, că după aceea o să mă creadă lumea nebună și nu este așa. El nu mi s-a arătat până acum în vise, ci prin alt mod...De exemplu am simțit, într-o zi, cum îmi pune cineva o mână caldă pe umărul meu și am știut că este a lui, plus că vorbesc despre el în fiecare zi și simt că este în casă alături de mine. Nu am cum să trec peste așa ceva.Nu vreau să mă plâng că îmi este greu, încerc să dau oamenilor doar pozitivitate, nu vreau să vorbesc despre necazurile mele.Acum sunt și cu studioul, vreau să duc mai departe ce a lăsat soțul meu, piesele sale, totul în memoria lui, pentru că a muncit foarte mult NOSFE pentru asta. Așa că pe 14 februarie, chiar de Ziua Îndrăgostiților, o să se lanseze melodia “Nemuritorii” unde este NOSFE și Liviu Teodorescu, în colaborare. Cred că o să se regăsească multe persoane în acea melodie, o să vedeți”, a declarat Mădălina Crețan.