Stiri mondene

Mădălina Crețan, mesaj emoționant despre căsnicia cu Nosfe: „Ne-am dorit să fim unul pentru celălalt cea mai bună versiune a noastră”

Mădălina Crețan, mesaj emoționant despre căsnicia cu Nosfe: „Ne-am dorit să fim unul pentru celălalt cea mai bună versiune a noastră”
Mădălina Crețan [Sursa foto: Instagram]
Mădălina Crețan a postat în mediul online un mesaj extrem de emoționant despre povestea de dragoste dintre ea și soțului ei, regretatul Nosfe.

Moartea neaștepatată a rapperului Nosfe a luat prin surprindere, iar acum familia regretatului artist trece prin momente foarte grele. După ce i-a fost șters contul de Instagram, Mădălina Crețan  a revenit în mediul online cu mesaje profunde și emoționante despre povestea de dragoste dintre ea și Nosfe care s-a sfârșit atât de tragic. Soția rapperului a povestit cât de mult i s-a schimbat viața datorită lui Nosfe și susține că mereu au încercat să fie cea mai bună versiune a lor, iar povestea lor de dragoste a fost perfectă. 

Mădălina Crețan, mesaj emoționant despre căsnicia cu Nosfe: „Ne-am dorit să fim unul pentru celălalt cea mai bună versiune a noastră”
Mădălina Crețan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce i-a spus fiica lui Nosfe mamei sale, la o lună de la moartea artistului? Mesajul sfâșietor al micuței Iris: „Degeaba am sănătate dacă nu am familie”

Mădălina Crețan, mesaj emoționant despre căsnicia cu Nosfe: „E l avea atât de mult de oferit încât nu mai aveam unde să fug să scap de toată dragostea”

Nosfe  a lăsat multă durere în urma sa, însă soția acestuia, Mădălina Crețan încearcă să găsească puterea de a merge mai departe. Soția artistului este destul de activă în mediul online și, deși contul i-a fost șters recent, aceasta a revenit pentru a  interacționa cu cei care o urmăresc și o susuțin în aceste momente dificile. Mădălina a postat o serie de fotografii cu ea și Nosfe, dar și cu fetița lor, alături de care a trasmis un mesaj emoționant. 

Citește și: Soția lui Nosfe nici nu vrea să audă de o altă relație, după moartea artistului. Mădălina Crețan refuză categoric să-și refacă viața: "Alți 1000 de bărbați nu mă vor iubi așa cum ai făcut-o tu!"

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mădălina Crețan (@sotiedeartist)

„Îmi tot spune lumea că sunt sau că am fost soția perfectă… eu nu sunt perfectă, nimeni nu e perfect. Perfectul există, poate, doar în Dumnezeu. Dar da, am aspirat către perfecțiune pentru că am avut motivație zilnică, pentru că el a fost perfect în ochii mei, pentru că femeia își dorește să devină perfectă pentru bărbatul ei perfect. Eu nu știam să gătesc, dar am învățat și am transformat gătitul în ceva special pentru că lui îi plăcea mâncarea. Nu știam să ofer dragoste pentru că tata și-a dorit băiat și pentru că m-a crescut cu “decât să vii acasă bătută, mai bine să nu mai vii!”, dar el mi-a oferit atât de multă încât m-am simțit responsabilă să i-o întorc înzecit. Eu nu-mi doream neapărat copil pentru că eu eram o rasfățată, o copilă căpiată, dar el m-a făcut să simt că dragostea dintre noi e atât de mare și de puternică încât nu o mai putem ține doar în noi doi și trebuie să o mai punem într-un suflet. Eu eram răutacioasă pentru că “decât să plângă mama, mai bine să plângă mă-sa”, dar el m-a învățat că oamenii sunt greu încercați de viață și că mai bine îi înțeleg decât să îi condamn. Eu nu stăteam la alintat și la îmbrățișat pentru că “nu eram un animăluț de companie”, dar el avea atât de mult de oferit încât nu mai aveam unde să fug să scap de toată dragostea și apoi am realizat de fapt, cât de bine se simte să te lași iubit. Deci, nu am fost perfecți, dar ne-am iubit imperfecțiunile, nu am fost perfecți dar ne-am dorit să fim unul pentru celălalt cea mai bună versiune a noastră și atât cât a fost, povestea noastră în această viață a fost perfectă. Pentru noi”,  a scris Mădălina Crețan în dreptul fotografiilor postate.