Stiri mondene

Soția lui Nosfe, confesiuni la trei luni de la moartea cântărețului: ”Mă agăţ de aceste lucruri foarte mult”. Cum i-a apărut în vis regretatul artist

Soția lui Nosfe, confesiuni la trei luni de la moartea cântărețului
Soția lui Nosfe, confesiuni la trei luni de la moartea cântărețului [Sursa foto: Instagram]
Soția lui Nosfe a făcut confesiuni durerose despre felul în care artistul i-a apărut în vis. Cum l-a visat Mădălina Crețan pe cântăreț?

După decesul cântărețului, Mădălina Crețan a încercat să-i mențină vie memoria regretatului său soț, astfel că, deseori postează fotografii cu artistul pe rețelele sociale, scriind mesaje lungi și emoționante. Într-un interviu acordat recent, Mădălina Crețan a povestit, printre altele, și de felul în care îi apare în vis cântărețul, deoarece da, s-a întâmplat de mai multe ori, iar de fiecare dată cântărețul nu i-a apărut doar ei în vis, ci și prietenei soției sale. 

Soția lui Nosfe, confesiuni la trei luni de la moartea cântărețului
Soția lui Nosfe, confesiuni la trei luni de la moartea cântărețului[Sursa foto: Instagram]

”Chiar vorbeam, râdeam cu o prietenă de-ale mele că în momentul de faţă ea îl visează încercând să comunice cu mine, la ea se duce în visă să-i transmite lucrururi pentru mine, eu îl visez vis a vis de prietenii lui şi de alţi oameni, dar nu ne mine. Spre exemplu, l-am visat într-una din seri spunându-i lui Luca că îl iubeşte, Luca e producătorul de la Şatra Benz.

Într-o altă seară l-am visat că a fost cu unul dintre DJ şi prietenii lui la Kiss Fm, într-un moment în care a pus muzică, dar nimic legat de noi. Recunosc că în momentul de faţă mă agăţ de aceste lucruri foarte mult”,
a spus Mădălina Crețan.

Citește și: Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, mesaj emoționant după înmormântarea artistului: „Promitem să îți ducem povestea mai departe”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mădălina Crețan (@sotiedeartist)

Soția lui Nosfe, mesaj dur după ce a fost acuzată că profită de pierderea soțului ei

În ultima perioadă, postările sale au stârnit multe reacții. Unii internauți o acuză că ar avea intenția să profite de pe urma decesului regretatului artist pentru bani. Supărată de mesajele primite recent, Mădălina Crețan  a dorit să clarifice lucrurile și să transmită un mesaj acid, spre marea surpriză a celor care o urmăresc pe Instagram. Soția regretatului artist a fost directă, dar extrem de diplomată în exprimare, deși mesajele primite au afectat-o. Prin intermediul unei postări la InstaStory, Mădălina Crețan a explicat de ce continuă să publice fotografii cu soțul ei în mediul online.  

Citește și: Mădălina Crețan și Nosfe ar fi împlinit 9 ani de relație: „Am primit cadou o zi de filmări cu Șatra Benz”

„Deși mie-mi place să mă exprim în scris, de această dată aleg să mă exprim așa (n.r. video), pentru că îmi stă cumva aici în gât și simt nevoia să dau afară. Am primit, aseară, un mesaj în care eram întrebată cât am de gând să o mai țin așa cu postări cu soțul meu și dacă am de gând să profit de pe urma acestei situații este de înțeles, pentru că financiar vorbind, toți avem nevoie de o pâine. Ceea ce voiam să comunic și ceea ce voi comunica pentru prima și ultima dată, este faptul că persoanele care sunt deranjate de postările mele cu soțul meu, sunt libere să dea unfollow acestui cont, pentru că eu nu mă voi opri niciodată.

Soția lui Nosfe, confesiuni la trei luni de la moartea cântărețului
Soția lui Nosfe, confesiuni la trei luni de la moartea cântărețului[Sursa foto: Instagram]

Soțul meu va fi soțul meu pentru totdeauna, pentru că ceea ce postez, nu postez ca să primesc milă sau să profit de pe urma acestei situații.  Motivele pentru care postez sunt legate strict de mine, adică mie îmi dau o stare de bine în momentul în care le postez, sau le tratez ca pe o formă de terapie. În momentul în care primesc mesaje frumoase de la voi și văd că soțul meu, Nosfe, este încă în sufletele voastre la fel cum este și în alte noastre, mă bucură foarte mult. Așa cum am mai spus, în momentul de față eu i-am preluat toată cariera acestui om, care acest om are peste 200 de piese nelansate, doar ale lui”,  a spus  Mădălina Crețan  pe InstaStory.