Stiri mondene

Elon Musk, investigat de autoritățile din San Francisco. Miliardarul a transformat birourile de la Twitter în dormitoare pentru angajați

Elon Musk, investigat de autoritățile din San Francisco
Elon Musk, investigat de autoritățile din San Francisco [Sursa foto: BBC]
Plângere împotriva lui Elon Musk. Miliardarul a instalat paturi în sediul Twitter din San Francisco.

Elon Musk a instalat paturi în sediul Twitter din San Francisco. Omul de afaceri a criticat faptul că este atacat pe motiv că pune la dispoziție paturi pentru" angajații obosiți". Într-un tweet care a fost șters ulterior, el a transmis că va lucra și va dormi la birou" până când compania este pusă pe picioare".

Elon Musk, investigat de autoritățile din San Francisco
Elon Musk, investigat de autoritățile din San Francisco[Sursa foto: BBC]

Într-una din imaginile publicate de BBC se văd canapelele folosite ca paturi.

Într-o sală de conferințe se pot vedea un pat aranjat și un ceas deșteptător." Arată ca o cameră de hotel", a spus un fost angajat, care a precizat că miliardarul doarme în mod obișnuit la sediul Twitter din San Francisco.

Departmentul of Building Inspection din San Francisco a confirmat că investighează posibile încălcări în urma unei plângeri și că:  "Trebuie să ne asigurăm că imobilul este folosit conform destinației".

Citește și: Elon Musk vrea să creeze o aplicație WeChat pentru întreaga lume. Ce spun experții despre planul miliardarului

Elon Musk  a concediat o parte din angajații Twitter

Twitter se confruntă în acest moment cu o criză de personal, după ce Elon Musk a concediat jumătate din totalul angajaților săi, așa că nu este exclus ca unii angajați care nu locuiesc în apropiere de biroul Twitter să aleagă varianta de a dormi în aceste camere, mai ales că sursele afirmă că sunt indicii că dormitoarele amenajate sunt folosite.

Elon Musk
Elon Musk

Citește și: Twitter riscă să fie interzis în Uniunea Europeană. Avertismentul primit de Elon Musk

Amintim că luna trecută, Elon Musk a trimis un e-mail tuturor angajaților companiei cărora le-a spus că trebuie să lucreze intens și că" doar performanța excepțională va reprezenta notă de trecere".