Stiri mondene

Mama lui Elon Musk, Maye, vine în România. Când va ajunge la noi în țară

Mama lui Elon Musk vine în România
Mama lui Elon Musk vine în România  [Sursa foto: Facebook]
Supermodelul Maye Musk vine în România! Mama celui mai bogat om din lume va găzdui un eveniment la București.

Maye Musk va veni în România pentru a fi prezentă la un eveniment care se va desfășura la Sala Palatului din București. În cadrul acestui eveniment, mama lui Elon Musk, își va prezenta cartea intitulată ”O femeie își face un plan: Sfaturi pentru o viață plină de aventură, frumusețe și success”. Imediat după evenimentul de la Sala Palatului din Capitală, Maye Musk va pleca într-un turneu de promovare a cărții în Bulgaria și apoi în Turcia.

Când va ajunge la noi în țară Maye Musk 

Vizita în România a lui Maye Musk, în vârstă de 74 de ani, va avea loc la sfârșitul lunii ianuarie 2023, când își va prezenta publicului cartea, scrie  MediaFlux. În carte, Maye Musk povesteşte cum şi-a crescut copiii ca mamă singură şi cum i-a educat ca să-şi împlinească visurile, deşi viaţa nu a fost prea îngăduitoare cu ea. 

Mama lui Elon Musk vine în România
Mama lui Elon Musk vine în România[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Schimb de replici dure între directorul ONU și Elon Musk. Oficialul spune că omul de afaceri ar putea eradica foametea cu averea sa

Cel care se ocupă de acest eveniment și care face posibilă venirea lui Maye Musk în România este Adrian Thiess, fiind cunoscut în România drept un om de afaceri prosper, fiind și consilierul lui Ion Iliescu până în anul 2001.

De asemenea, tot el a adus în țara noastră echipa FC Barcelona în anul 2012.

Mama lui Elon Musk vine în România
Mama lui Elon Musk vine în România[Sursa foto: Facebook]

Maye Musk, considerată un model pentru femeile de pretutindeni

Pe lângă faptul că scrie cărţi de dezvoltare personală, Maye Musk este și model de profesie. Deși acum este cunoscută drept mama celui mai bogat om din lume, Maye a strălucit dintotdeauna: în 1969 ea a fost finalistă în concursul de frumusețe Miss Africa de Sud. La 65 de ani, a apărut în videoclipul „Haunted” al lui Beyoncé.

Citeste si: Imagini amuzante cu Elon Musk. Internauții au făcut haz de necaz, după aflarea veștii că miliardarul vine în România

Când femeile merg la plajă, suntem oarecum reținute în privința corpului nostru, dar bărbații nu au nicio problemă și se vor plimba oricum. Chiar dacă arată groaznic, nu le pasă. Cred că nu trebuie să ne pese atât de mult!”, a spus într-un interviu pentru People.