Stiri

Ea este cea mai puternică femeie care lucrează la STB

Ea este cea mai puternică femeie care lucrează la STB
[Sursa foto: Facebook ]
La Societatea de Transport Bucureşti lucrează cea mai puternică femeie din România.

 Cea mai puternică femeie din România lucrează la Societatea de Transport Bucureşti. Numele ei este Ioana Ciucă şi este campioană naţională la skandenberg.

Cum a ajuns o casieră de la STB cea mai puternică femeie din România

 Ioana Ciucă se poate mândri cu titlul de cea mai puternică femeie din România. Casieră la Societatea de Transport Bucureşti, Ioana este o mare fană a sportului, încă din copilărie.

"Eu am practicat sporturi din copilărie, în clasa a VIII-a, de exemplu, eram handbalistă la Clubul Rapid. Am practicat volei și baschet. Din 2013, am rămas la skandenberg pentru femei”, a declarat Ioana Ciucă.

Ea este cea mai puternică femeie care lucrează la STB

 Pasiunea pentru skandenberg a început dintr-o joacă şi din pură curiozitate. În 2013, Ioana Ciucă s-a înscris la un concurs de skandenberg organizat în cadrul Complexului Sportiv STB SA, cu ocazia Zilei Transportatorului. A simţit că va câştiga şi şi-a zdrobit toate adversarele. De atunci, femeia a participat la toate concursurile organizate de Complexul Sportiv STB SA şi a câştigat de fiecare dată. La unul dintre concursuri, Ioana a fost remarcată de soţii Valahu, cei mai cunoscuţi practicanţi de Skandenberg din ţara noastră. Femeia a acceptat propunerea de a se înscrie la clubul lor de skandenberg, "Valahii Golden Arms". 

Ea este cea mai puternică femeie care lucrează la STB

 Ioana Ciucă s-a antrenat şi mai mult, iar anul trecut s-a înscris în Campionatul Naţional de Skandenberg, unde a câştigat medalia de aur, chiar la prima participare. După ce a cucerit titlul naţional, Ioana Ciucă a devenit în mod oficial cea mai puternică femeie din România. Anul acesta a participat din nou la competiţie şi a câştigat şi a doua medalie de aur. Dar femeia nu vrea să se oprească aici. Pe viitor îşi doreşte să se înscrie şi la concursuri internaţionale şi să reprezinte România.

 Cei doi copii ai săi sunt şi ei pasionaţi de sport. Fiul cel mare practică baschet, în timp ce mezinul familiei este pasionat de alpinism.