Stiri

Atenţie, cade cocaina! O familie s-a trezit cu droguri de 9 milioane de euro pe acoperișul casei

Atenţie, cade cocaina! O familie s-a trezit cu droguri de 9 milioane de euro pe acoperișul casei
Atenţie, cade cocaina! O familie s-a trezit cu droguri de 9 milioane de euro pe acoperișul casei
O familie de italieni s-a trezit cu droguri de mare valoare pe acoperișul casei. Ce au descoperit polițiștii când au ajuns la fața locului.

Proprietarul unei case din Sardinia a sunat la 112 după ce, de pe acoperișul casei sale s-a auzit o mare bubuitură. O valiză plină de cocaină care valora aproape 9 milioane de euro a aterizat pe acoperișul casei, din senin, iar oamenii legii au avut nevoie de patru luni pentru a desluși cu au ajuns drogurile pe acoperiș. 

În momentul în care valiza cu droguri a aterizat pe acoperișul casei s-a auzit o bubuitură atât de puternică încât locatarii s-au izolat în casă până la venirea polițiștilor. 

Cum a ajuns valiza cu droguri pe acoperișul casei din Sardinia 

Oamenii legii au aflat că drogurile ar fi trebuit să cadă dintr-un avion în mâinile traficanșilor care așteptau la sol, în Baratili San Pietro, un oraş cu aproximativ 1.200 de locuitori din Sardinia, însă s-a produs o eroare. 

„Plouă cu cocaină în Sardinia”, a relatat presa italiană despre incidentul din 28 martie, comparând-o cu tactica utilizată de traficanţii de droguri din America de Sud. 

După o anchetă care a durat patru luni, oamenii legii l-au arestat pe pilotul avionului, marți 13 iulie și în continuare îi caută pe traficanții care așteptau la sol. Oamenii legii au mai descoperit că avionul plecase din Roma şi a trecut peste provincia Nuoro din nord-estul Sardiniei, înainte de a se îndrepta spre vest, până la Baratili San Pietro, în provincia Oristano, unde a dispărut de pe radar timp de aproximativ 20 de minute. Aeronava dispăruse de pe radar înainte de a decola valiza pentru că deoarece zbura la o altitudine foarte mică. „Analiza GPS-ului localizat la bordul avionului a confirmat că în acele 20 de minute aeronava a efectuat mai multe ture în zona de deasupra locului unde a fost descoperită valiza”, a spus poliţia, potrivit Adevărul.