Stiri mondene

Cătălin Moroșanu, dezvăluiri inedite! Se pregătește să devină tată din nou: „O să vină cel mic care...”

Cătălin Moroșanu, dezvăluiri inedite despre relația cu soția sa! Cum s-au cunoscut cei doi
Cătălin Moroșanu a vorbit despre momentul în care și-a cunoscut soția și despre relația lor, dar și planurile de viitor. Moro vrea să devină tată din nou.

Cătălin Moroșanu este un luptător cunoscut de toată lumea, iar sinceritatea este calitatea sa principală. Campionul a făcut dezvăluiri interesante despre relația cu soția sa, dar și despre una dintre cele mai mari dorințe ale sale din prezent. 

După mulți ani de relație, Cătălin Moroșanu și Georgiana s-au căsătorit în 2012. Deși anii au trecut, faimosul se înțelege de minune cu soția sa și nu ratează niciun moment să-i mulțumească pentru tot. Invitat în podcast-ul lui Cătălin Măruță, fostul concurent de la Survvior România a oferit câteva detalii despre momentul în care și-a cunoscut soția. 

Cătălin Moroșanu, dezvăluiri inedite despre relația cu soția sa! Cum s-au cunoscut cei doi

„Ne-am cunoscut în tren. Făceam amândoi naveta cu trenul, fiind amândoi elevi, eu urcam de la o stație, ea de la altă stație. Mi-a plăcut de ea! Am zis că nu am șanse la ea, pentru că este prea frumoasă. Nu aveam încredere în forțele mele, eu eram un băiat timid. Și așa încetul cu încetul ne-am cunoscut. Ca să am motiv să ne întâlnim i-am zis că îi dau cartea mea și să învețe din ea.(...) Sunt momente foarte frumoase și tocmai de asta Georgiana este o femeie extraordinară. Amândoi am crescut împreună și ne-am educat unul pe altul, ne-am iertat unul pe altul. Chestia asta ne-a ajutat să rămânem împreună. Ne-am căsătorit în 2012. Sunt 9 ani de căsnicie și de relație 19 ani.(...) Copilul ne-a unit foarte mult. Din momentul când Natalia a venit pe lume, eu am devenit o persoană extrem de responsabilă. Ăsta e un lucru pozitiv.” a spus Cătălin Moroșanu.

Cătălin Moroșanu, dezvăluiri inedite despre relația cu soția sa! Cum s-au cunoscut cei doi

Cătălin Moroșanu, pregătit să devină tată pentru a doua oară

În continuare, fostul concurent de la Survivor România le-a dezvăluit fanilor că își dorește să devină tată pentru a doua oară. De asemenea,  Cătălin Moroșanu este de părere că un copil este foarte important într-o relație.

Cătălin Moroșanu, dezvăluiri inedite despre relația cu soția sa! Cum s-au cunoscut cei doi

„I-am zis soției mele să mai facem un copil. Chiar ne dormim asta, pentru că Natalia o să crească mare și o să plece de la casa noastră și o să vină cel mic care o să ne țină bătrânețile împreună. M-am gândit să fiu tătic și cred că m-ar ajuta foarte mult să-mi îndeplinesc următoarele vise.(...) Copilul este foarte important într-o relație și recomand orcui să facă pasul ăsta, pentru că chiar te schimbă. Eu m-am schimbat foarte mult”, a mai adăugat Cătălin Moroșanu.