Stiri

Dimineața Nebună: Zece angajați au primit prime de Crăciun de câte 100.000 de dolari. Norocoșii au fost aleși prin tragere la sorți - AUDIO

Zece angajați au primit prime de Crăciun de câte 100.000 de dolari
Zece angajați au primit prime de Crăciun de câte 100.000 de dolari [Sursa foto: PixaBay]
Zece angajați dintr-o companie, aleși la întâmplare, au primit prime de Crăciun de câte 100.000 de dolari .

Potrivit  News.com.au,  Gina Rinehart, cea mai bogată persoană din Australia, a decis să ofere bonusuri generoase de Crăciun pentru 10 angajați ai companiei sale. Aceștia au primit câte 100.000 de dolari. La începutul săptămânii, norocoșii au fost aleși prin tragere la sorți, numele lor fiind scoase dintr-o pălărie. Compania minieră le-a plătit deja primele.

”Se pare că săptămâna trecută Gina le-a spus tuturor angajaților de la Roy Hill să se aștepte la un anunț important ”, au declarat reprezentanți ai miliardarei.

Citește și: Dimineața Nebună: Mai mulți bărbați au furat hârtie igienică şi şerveţele de aproape 45.000 euro dintr-o fabrică din Dej- AUDIO

”Apoi a anunțat că va trage 10 nume dintr-o pălărie și aceste persoane vor primi câte un bonus de Crăciun de 100.000 de dolari americani”,  a mai transmis sursa.

Zece angajați au primit prime de Crăciun de câte 100.000 de dolari
Zece angajați au primit prime de Crăciun de câte 100.000 de dolari[Sursa foto: PixaBay]

Unul dintre câștigători lucrează de doar trei luni

Un angajat al companiei a sunat marți la postul de radio pentru a confirma cele spuse de sursă. Acesta a mai spus că unul dintre câștigători lucrează de doar trei luni pentru compania minieră.

Gina Rinehart are avere estimată la aproximativ la 34 de miliarde de dolari. Antreprenoarea adminsitrează afacerea pe care a moștenit-o de la tatăl său.

Citește și: Dimineața Nebună: Locul din România unde a fost construit un patinoar modern, deși drumurile sunt încă neasfaltate: ”Asta îmi trebuia, că în rest suntem pricopsiţi”

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ”Dimineața Nebună”. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici.