Stiri

Dimineața Nebună: Un tren a fost oprit de doi ponei și un măgar pe calea ferată - AUDIO

Un tren oprit de doi ponei și un măgar pe calea ferată
Un tren oprit de doi ponei și un măgar pe calea ferată [Sursa foto: Captură video]
Un măgar şi doi ponei au oprit un tren de călători care circula pe ruta Oradea - Cluj.

Imagini demne de un film de comedie, surprinse de un călător al unui tren care circula din Oradea spre Cluj. Trenul, aparținând Transferoviar Călători (TFC), a plecat la ora 12.49 din Oradea cu destinația Cluj-Napoca. În zona Șuncuiuș, mecanicul de locomotivă a văzut chiar pe șine cele trei animale. Bărbatul a claxonat ca să le sperie, dar în zadar, așa că a fost nevoit să oprească trenul.

Un tren oprit de doi ponei și un măgar pe calea ferată
Un tren oprit de doi ponei și un măgar pe calea ferată[Sursa foto: Captură video]

Trei pasageri s-au dat jos din tren ca să gonească animalele, dar n-au avut prea mult succes. Până la urmă, cei doi ponei și măgarul au plecat singuri de pe șine. În imaginile postate, putem observa cum animalele merg agale chiar pe mijlocul şinelor fără să se sperie de şuieratul locomotivei.  

Citeste si: Veste bună pentru români! Compania CFR anunță că trenurile vor călători în condiții meteorologice de vară extremă

„Am stat opriți vreo 10 minute și alte vreo 10 am mers încet cu trenul în spatele măgarului și celor doi ponei. A fost o experiență… interesantă”, a povestit o pasageră.

Măgarul şi cei doi ponei au devenit vedete pe internet

Întâmplarea a stârnit amuzamentul internauţilor, nu şi al călătorilor care au ajuns la destinaţie cu o întârziere de aproximativ 20 de minute.

Citeste si: Conductorul unui tren din Japonia s-a dus la toaletă în timp ce mergea cu 150 de kilometri pe oră

Despre acest subiect au vorbit și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul „Dimineața Nebună”. Dacă nu ai fost pe frecvențe poți asculta întregul moment chiar aici.