Stiri

Dimineața Nebună: Oficialul rus Alexander Fomin, gafă în timp ce decora un soldat rănit în Ucraina! Ce i-a urat?! - AUDIO

Ministrul-adjunct al apărării din Rusia a făcut o mare gafă după ce a oferit o medalie unui soldat rănit
Ministrul-adjunct al apărării din Rusia [Sursa foto: Captură video]
Ministrul-adjunct al apărării din Rusia, Alexander Fomin, a făcut o mare gafă după ce a oferit o medalie unui soldat rănit.

Ministrul-adjunct al Apărării din Rusia a comis o gafă uriașă în timp ce oferea o medalie unui soldat rănit grav în cadrul așa-zisei „operațiuni militare speciale” din Ucraina. Înmânarea distincțiilor a avut loc la Spitalul Clinic Militar Central A.A. Vishnevsky, cu participarea ministrului adjunct al Apărării al Federației. eneralul colonel Alexander Fomin.

Ministrul-adjunct al apărării din Rusia a făcut o mare gafă după ce a oferit o medalie unui soldat rănit
Ministrul-adjunct al apărării din Rusia[Sursa foto: Captură video]

Soldat rămas fără picior, decorat de Rusia

Spre surprinderea tuturor, un soldat rămas fără un picior a primit o urare deplasată.

Mai exact, Alexander Fomin i-a urat „să se pună pe picioare”. Informația precum că militarul și-ar fi pierdut un picior a fost confirmată și de către Max Seddon, șeful biroului din Moscova al publicației britanice Financial Times, pe pagina sa de Twitter.  

Citeste si: Pasagerii s-au luat la bătaie într-un avion care a aterizat la București: „Au început să țipe că are cuțit”! Piloții au solicitat intervenția forțelor de ordine

În numele Comandantului-șef Suprem vă felicit și vă doresc să vă faceți bine, să vă puneți pe picioare! ”, a spus generalul.

Imaginile s-au viralizat pe rețelele sociale

Imaginile cu expresia complet nefericită a militarului rus au ajuns virale imediat. Totodată, înregistrarea a făcut deja înconjurul lumii, declanșând un val uriaș de comentarii. Cele mai multe dintre ele critică războiul din Ucraina.

Citeste si: Dimineața Nebună: O bunicuță din Ucraina a ucis opt soldați ruși! I-a servit cu prăjituri de casă otrăvite. Audio

Despre acest subiect au vorbit și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul „ Dimineața Nebună”