Stiri

Dimineața Nebună: Directorul unei grădini zoologice, acuzat că a ordonat ca niște capre rare să fie ucise și gătite pentru o petrecere - AUDIO

Directorul unei grădini zoologice din Mexic este acuzat că a ucis patru capre pigmeu
Capre [Sursa foto: PixaBay]
Situație ireală în Mexic. Patru capre rare au fost ucise și gătite într-o grădină zoologică. Directorul le-ar fi mâncat la petrecerea de Crăciun.

Directorul unei grădini zoologice din Mexic este acuzat de fapte reprobabile: în loc să aibă grijă de animalele din parc, acesta le-a sacrificat și le-a servit angajaților la petrecerea de sfârșit de an, deși animalele nu erau destinate consumului uman.

„Acest lucru a pus în pericol sănătatea oamenilor, pentru că aceste animale nu sunt potrivite consumului uman”, a declarat Fernando Ruiz Gutierrez, directorul Departamentului de Mediu și Resurse Naturale din Mexic.

Citește și: Dimineața Nebună: Un bărbat a furat tot pavajul unei străzi din Germania și l-a vândut pe internet. Unde se ascundea, în timp ce polițiștii îl căutau- AUDIO

O anchetă a fost începută de către autoritățile din Mexic în acest caz. Pe parcursul acestui demers s-a descoperit faptul că mai multe animale din colecția grădinii zoologice din orașul Chilpancingo, situat în sudul țării, ar fi fost vândute, tranzacționate sau mâncate la ordinul directorului Jose Ruben Nava.

Directorul unei grădini zoologice din Mexic este acuzat că a ucis patru capre pigmeu
Directorul unei grădini zoologice din Mexic este acuzat că a ucis patru capre pigmeu[Sursa foto: PixaBay]

Ruben Nava a fost înlocuit ca director al grădinii zoologice locale din orașul Chilpancingo

De asemenea, departamentul de stat pentru mediu a declarat că o zebră a fost schimbată pentru unelte, iar cerbii și vitele de rasă rară au fost comercializate unor persoane private. Directorul a fost înlocuit din funcție la 12 ianuarie, în urma morții unei căprioare.

Citește și: Dimineața Nebună: Femeie arestată pentru că și-a bătut concubinul de mai multe ori. Îl lovea cu tigaia în cap și îl mușca de genunchi- AUDIO

Mexicul are de mult timp o problemă cu achiziționarea ilegală de animale exotice de către cetățeni privați. Traficanții de droguri din Mexic au construit menajerii private de lei, tigri și alte animale sălbatice. Uneori, acestea scapă, provocând panică pe străzi.

Leu
Leu[Sursa foto: PixaBay]

În orașul Aguascalientes, poliția statală a declarat că un leu a atacat și a rănit grav o femeie pe terasa casei sale. Se pare că leul a scăpat dintr-o casă din apropiere. Femeia a fost spitalizată cu răni la picioare, la craniu și la un plămân.Leul a atacat, de asemenea, doi câini și o pisică. Acesta a fost capturat marți și trimis la o grădină zoologică locală.

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ”Dimineața Nebună. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici.