Stiri

Dimineața Nebună: Femeie arestată pentru că și-a bătut concubinul de mai multe ori. Îl lovea cu tigaia în cap și îl mușca de genunchi - AUDIO

Femeie arestată pentru că și-a bătut concubinul de mai multe ori
Femeie arestată pentru că și-a bătut concubinul de mai multe ori [Sursa foto: PixaBay]
O femeie a fost arestată după ce luni în șir și-a terorizat concubinul. Bărbatul a avut nevoie de 100 de zile de îngrijiri medicale în urma rănilor provocate.

O româncă în vârstă de 38 de ani din localitatea italiană Sissa Trecasali, provincia Parma din Emilia-Romagna, a fost arestată luni, 23 ianuarie 2023, după ce a încălcat un ordin de restricție împotriva concubinului ei, pe care l-a bătut de mai multe ori de-a lungul relației.

Sătul de agresivitatea partenerei lui, în decembrie bărbatul a reclamat-o la poliție

Conform anchetatorilor, bărbatul a ajuns de mai multe ori la spital cu răni pe tot corpul, provocate de femeia de 38 de ani prin lovituri cu tigaia în cap, prin mușcături sau lovituri la un genunchi.

Toată această situație a durat până la data de 26 decembrie 2022, când românca a primit de la judecătorul pentru investigații preliminare de la Tribunalul din Parma un ordin de restricție prin care era obligată să plece din casa în care locuia cu fostul concubin și să nu se mai apropie de el la mai puțin de 500 de metri.

Citește și: Un bărbat din Bucureşti și-a înscenat răpirea după care i-a trimis poze mamei sale cu el legat pentru a-i cere bani de răscumpărare

„M-a bătut cu tigaia în cap și m-a mușcat", le-a spus bărbatul carabinierilor. 

Femeie arestată pentru că și-a bătut concubinul de mai multe ori
Femeie arestată pentru că și-a bătut concubinul de mai multe ori

După ce s-a mutat într-o altă locuință însă, ea a decis să se întoarcă la casa în care rămăsese bărbatul și să-l terorizeze din nou. Pentru că a încălcat ordinul de restricție emis pe numele ei, carabinierii au decis arestarea româncei

De asemenea, forțele de ordine au constatat că femeia a smuls firele interfonului de la locuința bărbatului de 45 de ani și l-a constrâns, când răspundea la telefon, să spună că nu poate deschide și că este singur în casă. Toate acestea pentru a-l împiedica să aibă contact cu alte persoane.

Citește și: Dimineața Nebună: Şeful unui post de poliție din Olt a fost găsit beat în sediul Poliţiei. A refuzat să fie testat- AUDIO

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ”Dimineața Nebună. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici.