Stiri

Dimineața Nebună: Bătrână de 73 de ani, prinsă pe aeroport cu 4 kilograme de cocaină

Dimineața Nebună: Bătrână de 73 de ani, prinsă pe aeroport cu 4 kilograme de cocaină
Dimineața Nebună: Bătrână de 73 de ani, prinsă pe aeroport cu 4 kilograme de cocaină [Sursa foto: Digi 24 ]
O bătrână de 73 de ani a fost arestată după ce a fost prinsă într-un aeroport din Elveţia cu 4 kilograme de cocaină în bagaje.

O bătrână care pleca spre Olanda din Brazilia, a fost prinsă pe aeroportul din Elveția cu 4 kilograme de cocaină asupra sa. Polițiștii au suspectat-o că este un cărăuș pentru narcotice, așa că i-au verificat bagajul și chiar așa a fost. Bătrâna de naționalitate germană a fost arestată. 

Despre arestarea bătrânei de 73 de ani au vorbit și Mishu și Cosmin în ediția de vineri, 19 noiembrie a matinalului Dimineața Nebună

Atenţie, cade cocaina! O familie s-a trezit cu droguri de 9 milioane de euro pe acoperișul casei 

Un bărbat din Sardinia a sunat la 112 și a anunțat că de pe acoperișul casei sale s-a auzit o mare bubuitură. Oamenii care se aflau în casă în acel moment s-au izolat până la venirea oamenilor legii. Se pare că o valiză plină de cocaină care valora aproape 9 milioane de euro a aterizat pe acoperișul casei, din senin, iar oamenii legii au avut nevoie de patru luni pentru a desluși cum au ajuns drogurile pe acoperiș. 

Astfel, polițiștii au aflat că drogurile ar fi trebuit să cadă dintr-un avion în mâinile traficanților care așteptau la sol, în Baratili San Pietro, un oraş cu aproximativ 1.200 de locuitori din Sardinia, însă s-a produs o eroare. 

„Plouă cu cocaină în Sardinia”, a relatat presa italiană despre incidentul din 28 martie, comparând-o cu tactica utilizată de traficanţii de droguri din America de Sud. 

Atenţie, cade cocaina! O familie s-a trezit cu droguri de 9 milioane de euro pe acoperișul casei 
Atenţie, cade cocaina! O familie s-a trezit cu droguri de 9 milioane de euro pe acoperișul casei [Sursa foto: Adevărul]

După o anchetă care a durat patru luni, oamenii legii l-au arestat pe pilotul avionului, marți 13 iulie și în continuare îi caută pe traficanții care așteptau la sol. Oamenii legii au mai descoperit că avionul plecase din Roma şi a trecut peste provincia Nuoro din nord-estul Sardiniei, înainte de a se îndrepta spre vest, până la Baratili San Pietro, în provincia Oristano, unde a dispărut de pe radar.

Citește continuarea aici