Stiri

Dimineața Nebună: Invenția inedită a unui medic! A creat un dispozitiv pentru prevenirea violului

Dimineața Nebună: Invenția inedită a unui medic! A creat un dispozitiv pentru prevenirea violului
Dimineața Nebună: Invenția inedită a unui medic! A creat un dispozitiv pentru prevenirea violului [Sursa foto: PixaBay]
Un medic sud-african a creat „Rape-Axe”, un dispozitiv cu țepi conceput pentru a preveni violul.

Sonette Ehlers, un medic sud-african, a decis să ia măsuri împotriva numărului mare de violuri, așa că a creat un dispozitiv care să protejeze femeile. A fabricat un dispozitiv numit Rape-axe, care este conceput pentru a preveni violul și toate consecințele acestui act.

Cum funcționează Rape-axe, dispozitivul creat împotriva violului?!

Rape-axe este ca un prezervativ feminin din latex care se introduce în vagin ca un tampon.

Este un dispozitiv de protecție, femeia nu va simți nimic, însă violatorul va avea dureri în zona intimă datorită țepușilor de pe dispozitiv. Victima ar avea timp să fugă și să ceară ajutor după ce agresorul va fi rănit. În plus, dispozitivul ar putea fi scos de pe penisul bărbatului doar prin intervenție chirurgicală.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Rape-aXe official (@rape.axe)

„Doare, nu va putea să urineze și să meargă când va fi atașat. Dacă încerci să o îndepărtezi, se va agăța și mai mult… Cu toate acestea, nu rupe pielea și nu există niciun pericol de expunere la lichide ”, a declarat doctorul Ehlers.

Dimineaţa Nebună: Un bărbat din California a avut surpriza vieții când în casa lui a găsit o familie de urși

Un bărbat din California a avut parte un mare șoc când, întors de la muncă, a găsit o familie de urși în casa sa. Omul venise acasă în pauza de prânz și a observat că ușa casei este deschisă. Inițial a văzut-o pe ursoaică în timp ce stătea afară, în vreme ce un pui de urs de înfrupta din puiul crocant pe care și-l comandase. În tot acest timp, un alt pui de urs, a răsturnat totul cu susu-n jos prin casă, informează  Știrile Pro TV.   

Dimineaţa Nebună: Un bărbat din California a avut surpriza vieții când în casa lui a găsit o familie de urși
Dimineaţa Nebună: Un bărbat din California a avut surpriza vieții când în casa lui a găsit o familie de urși[Sursa foto: Facebook]

„Eram îngrijorat pentru animalele mele de companie și nici nu gândeam prea limpede. Voiam doar să intru în  casă și să mă asigur că animalele mele sunt bine”, a declarat John Holden. 

Citește continuarea aici