Stiri

Dimineața Nebună. AUDIO: Un bărbat îmbrăcat în Moș Crăciun, sancționat în timp ce împărţea cadouri copiilor

Un bărbat îmbrăcat în Moș Crăciun, sancționat în timp ce împărţea cadouri copiilor
Un bărbat îmbrăcat în Moș Crăciun, sancționat în timp ce împărţea cadouri copiilor [Sursa foto: Captură YouTube]
Un bărbat îmbrăcat în Moș Crăciun s-a ales cu 5.000 de lei amendă din partea Poliției Locale Florești pentru că a împărțit cadouri celor mici la Târgul de Iarnă organizat în localitate.

Bărbatul din Cluj s-a costumat în Moș Crăciun și a mers să le ofere cadouri copiilor la Târgul de Iarnă organizat în localitate. Entuziasmul copiilor a atras atenţia poliţiştilor locali care s-au apropiat şi l-au legitimat pe bărbat. Clujeanul a povestit că s-a urcat în săniuța din parc, iar copilașii care au venit pe rând să spună o poezie au primit câte o ciocolată.  

Citeste si: Un bărbat condamnat la închisoare în Anglia, pierdut de polițiști pe Aeroportul din Cluj-Napoca! Infractorul a luat un taxi și s-a făcut nevăzut

„Am fost legitimat de cei de la Secția 6, care mi-au luat datele, dar nu m-au sancționat. Din punctul meu de vedere nu am săvârșit nicio contravenție.În schimb, cei de la poliția locală, care au vrut la un moment dat să îmi facă și poză la buletin, mi-au recomandat să plec de acolo. Asta am și făcut”, s spus bărbatul.

Un bărbat îmbrăcat în Moș Crăciun, sancționat în timp ce împărţea cadouri copiilor
Un bărbat îmbrăcat în Moș Crăciun, sancționat în timp ce împărţea cadouri copiilor[Sursa foto: Captură YouTube]

Oamenii legii l-au sancţionat pe bărbat cu 5.000 de lei 

Conform procesului verbal pe care „Moş Crăciun” l-a primit acasă la trei zile după incident, bărbatul s-a ales cu o amendă pentru că a participat la o adunare publică nedeclarată, fiind î mbrăcat în Moș Crăciun într-un loc public, concomitent cu un alt eveniment public organizat conform legii de către Primăria Florești. Clujeanul susține că este o răzbunare politică deoarece în campania electorală l-a susţinut pe contracandidatul primarului. 

Citeste si: Dimineața Nebună. Șeicul Dubaiului trebuie să-i plătească fostei soție o sumă colosală după divorț: 733 de milioane de dolari

Despre acest subiect au vorbit și matinalii Mishu și Cosmin în matinalul „ Dimineața Nebună ”.