Stiri

VIDEO: Un bărbat de 70 de ani a devenit vedetă pe Tik Tok, după ce s-a lăsat de băut: „Sunt mândru că dau pildă la oameni ca să facă ce fac eu”

Un bărbat de 70 de ani a devenit vedetă pe Tik Tok, după ce s-a lăsat de băut
Un bărbat de 70 de ani a devenit vedetă pe Tik Tok, după ce s-a lăsat de băut [Sursa foto: Captură YouTube]
Istoria unui pensionar din Republica Moldova! Bărbatul de 70 de ani s-a lăsat de băut și s-a apucat de Tik Tok.

Ivan Cozma este din satul Cucoara, raionul Cahul, Republica Moldova! După ce a înțeles că modul de viață pe care îl ducea îi punea viața în pericol, bărbatul de 70 de ani a decis să practice sportul. A improvizat o bară în grădină și zilnic face exerciții la bara fixă și flotări. Conform spuselor sale, la început nu putea ridica nici 20 de kg, în prezent, Ivan Cozma face flotări în două degete.

Citeste si: Dimineața Nebună. O bunicuță de 83 de ani, cel mai vârstnic urmărit general din România! Femeia este căutată de poliție de trei ani pentru trafic de droguri

Toate exercuțiile fizice pe care le face, bărbatul le publică pe canalul său de TikTok, acolo unde are deja peste 30 mii de abonați și sute de mii de vizualizări.Prin intermediul acestor filmulețe, Ivan Cozma vrea să-i încurajeze pe tineri să practice sportul și să nu consume alcool.

Un bărbat de 70 de ani a devenit vedetă pe Tik Tok, după ce s-a lăsat de băut
Un bărbat de 70 de ani a devenit vedetă pe Tik Tok, după ce s-a lăsat de băut[Sursa foto: Captură YouTube]

Cel mai mare vis a lui nea Ivan este să meargă la competiții sportive

„Înainte tare mult beam, pe unde cădeam – acolo dormeam. Pe marginea drumului dormeam, pe lângă cimitir, eram om prăpădit. Un an de zile nu am băut gram. După un an de zile, soția era în spital, am luat 200 gr. de rachiu. În noaptea ceea așa de rău îmi era că era să mor. Mă striga satana: Ioane… și eu o  batjocoream, o făceam în tot felul: nu ai găsit un om bolnav să ei, ai venit după mine.(...) Chileala (beția n.r.) nu e bună, îți îmbolnăvești organismul. Da sportul e bun, în baltă cu bicicleta pe zi fac câte 40 km. Tare mulți îmi spun: bravo domnul Ion, îmi doresc multă sănătate, pentru că eu dau pildă  la oameni. Copii care stau pe tiktok, se filmează, nu e bună treaba asta, mai bine e de ocupat cu sportul. Băutura asta nu duce la bine. Eu mă simt mândru că dau pildă la oameni ca să facă ce fac eu și să fie sănătoși cum sunt eu, să aibă viață îndelungată. O fost un bețiv și uite ce ajuns el”, a spus Ivan Cozma.