Stiri

De ce nici până acum nu a fost stabilită cauza morții Lisei Marie Presley

lisa marie presley
Motivul pentru care nici până acum nu a fost stabilită cauza oficială a morții Lisei Marie Presley [Sursa foto: Captura Video]
Iată motivul pentru care nici până acum nu a fost stabilită cauza oficială a morții Lisei Marie Presley.

Cauza morții celebrei Lisa Marie Presley este învăluită în mister. Fiica lui Elvis Presley, s-a stins din viață la doar 54 de ani, pe 12 ianuarie 2023, după ce a suferit un stop cardiac în propria locuință din Calabasas. Ea a fost găsită chiar de către menajeră, iar în ajutor i-a sărit și fostul ei soț, Danny Keough, care a resuscitat-o imediat, înainte să vină ambulanța. 

După ce a ajuns de urgență la spital, Lisa Marie Presley a fost băgată imediat într-o comă indusă și conectată la aparate.

Familia a semnat ca ea să nu fie resuscitată. Moartea subită a Lisei Marie Presley a atras multă atenție, dar cauza decesului vedetei nu a fost încă dezvăluită.

Citește și: Gemenele Lisei Marie Presley nu se vor mai întoarce la reședința unde au locuit cu mama lor

Motivul pentru care nu a fost stabilită cauza oficială a morții Lisei Marie Presley

Autopsia cântăreței de 54 de ani a fost efectuată pe 14 ianuarie 2023, dar rapoartele toxicologice sunt încă în așteptare, deoarece Biroul legist din Los Angeles nu a primit încă rezultatele, relatează RadarOnline.

lisa marie presley
Lisa Marie Presley alături de copiii ei [Sursa foto: Instagram ]

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Medicină Legală din Los Angeles a ieșit și cu o reacție oficială cu privire la amânarea cauzei morții.

„Autopsia lui Presley a fost realizată pe 14 ianuarie și cauza morții a fost amânată.

Amânat, în acest context, înseamnă că după o autopsie nu s-a stabilit o cauză a morții și medicul legist solicită mai multe investigații asupra decesului, inclusiv studii suplimentare. Odată ce testele/studiile revin, medicul evaluează din nou cazul și stabilește cauza morții”, a declarat pentru CNN Sarah Ardalani, purtătorul de cuvânt al Departamentului de Medicină Legală din Los Angeles.

Citește și: Medicii legiști au publicat adevăratul motiv al morții Lisei Marie Presley! Ce ordin a semnat familia după ce artista a făcut un al doilea infarct la spital

Lisa Marie Presley a lăsat în urmă trei fiice: actrița Riley Keough și gemenele Finley și Harper Lockwood. Ea a mai avut un fiu, Benjamin Keough, care s-a sinucis în anul 2020, la vârsta de 27 de ani. Tânărul a fost găsit mort pe 12 iulie 2020, în locuința sa din Calabasas, Los Angeles.