Stiri

Gemenele Lisei Marie Presley nu se vor mai întoarce la reședința unde au locuit cu mama lor

lisa marie presley
Lisa Marie Presley, alături de gemenele ei. Fetele nu vor să mai stea în casa în care mama lor a făcut stop cardiac  [Sursa foto: Captură YouTube]
Motivul pentru care gemenele Lisei Marie Presley nu vor să se întoarcă în casa regretatei lor mame.

Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley, s-a stins din viață la doar 54 de ani, după ce a suferit un stop cardiac. Pe data de 12 ianuarie 2023, cântăreața a fost transportată de urgență la spital, după ce a suferit un stop cardiac. Anunțul trist a fost făcut chiar de mama artistei, Priscilla Presley.

„Cu inima frântă să dau cumplita veste că fiica mea frumoasă, Lisa Marie, ne-a părăsit”, a dezvăluit Priscilla Presley, într-un comunicat de presă.

„A fost cea mai pasională, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată”, a încheiat fosta soție a lui Elvis Presley comunicatul.

Citește și: Medicii legiști au publicat adevăratul motiv al morții Lisei Marie Presley! Ce ordin a semnat familia după ce artista a făcut un al doilea infarct la spital

Lisa Marie Presley a avut patru copii: Benjamin, Riley, Harper și Finley.

Pe Benjamin și pe Riley Keough îi avea din relația cu fostul ei soț, Danny Keough. În 2008 le-a născut pe gemenele Harper și Finley, pe care le-a avut din căsnicia cu soțul ei de la vremea respectivă, Michael Lockwood, însă ei au divorțat în anul 2016.

lisa marie presley
Lisa Marie Presley, alături de copiii ei [Sursa foto: Instagram ]

În 2020, fiul ei, Benjamin Keough, s-a sinucis la vârsta de 27 de ani. Tânărul a fost găsit mort pe 12 iulie 2020, în locuința sa din Calabasas, Los Angeles.

Gemenele Lisei Marie Presley nu vor să se întoarcă în casa în care mama lor a suferit un stop cardiac

Gemenele Lisei Marie Presley sunt profund traumatizate de moartea subită a mamei lor și nu se vor întoarce în casa în care a intrat în stop cardiac, relatează TMZ.

Surse apropiate au mărturisit că gemenele, Finley și Harper, în vârstă de 14 ani, au petrecut mult timp în casa în care mama lor a murit, de la evenimentul tragic. Sora lor mai mare, Riley Keough, a fost și ea acolo și încearcă să fie alături de gemene în aceste momente.

lisa marie presley
Lisa Mary Presley avea 54 de ani [Sursa foto: Captura Video]

Michael Lockwood, tatăl fetelor, a fost de asemenea la locuința din Los Angeles, pentru a se asigura că este atent la nevoile copiilor în această perioadă incredibil de dificilă.

După ce fiul Lisei Marie, Benjamin, și-a luat viața în 2020, artista a vândut casa la mai puțin de un an, deoarece a fost pur și simplu prea traumatizant pentru ea și pentru familie să rămână acolo.