Stiri mondene

Unde va fi înmormântată Lisa Marie Presley. Gestul impresionant făcut de familie pentru cântăreață

Unde va fi înmormântată Lisa Marie Presley. Gestul impresionant făcut de familie pentru cântăreață
Unde va fi inmormantata Lisa Marie Preseley [Sursa foto: Instagram]
Un purtator de cuvant al fiicei sale, Riley Keough, a dezvaluit locul unde va fi inmormantata celebra artista.

Artista Lisa Marie Presley va fi înmormântată la Graceland, conacul din Memphis pe care l-a moștenit de la tatăl sau, Elvis Presley. Cântăreață a murit joi la vârstă de 54 de ani. A fost dusa de urgenta la spital la Los Angeles după ce a suferit un stop cardiac. Cu doua zile în urma fusese prezenta alaturi de mama ei la decernarea Globurilor de Aur unde Austin Butler a primit premiul pentru rolul interpretat în filmul "Elvis."

Actorul le-a și adus un tribut celor doua spunând că: "Vă iubesc pentru totodeauna!"

Citește și: Ultimele imagini cu Lisa Marie Presley de la Globurile de Aur! Cântăreața a avut nevoie de sprijin în timpul unui interviu

Unde va fi inmormantata Lisa Marie Presley

Lisa Marie Presley a murit
Lisa Marie Presley a murit

"Lisa Marie își vă dormi somnul de veci la Graceland alaturi de preaiubitul sau fiu, Ben,

a dezvăluit un purtător de cuvânt al fiicei ei, actriță Riley Keough.

Benjamin Keough a murit la vârstă de 27 de ani după ce a s-a sinucis. Lisa Marie a scris atunci un eseu despre moartea fiului ei în revista People, apoi a postat o parte din articol pe Instagram unde a recunoscut că a fost devastata și practic distrusa de moartea lui.

Lisa Marie Presley, alaturi de fiul ei, Benjamin, dincolo de moarte

Lisa Marie Presley suferea și se învinovățea pentru moartea fiului ei
Lisa Marie Presley suferea și se învinovățea pentru moartea fiului ei

Citește și: Lisa Marie Presley suferea și se învinovățea pentru moartea fiului ei, Benjamin Keough: ”Este cu adevărat cel mai mare coșmar”

Lisa Marie este singurul copil al lui Elvis Presley și a moștenit întreagă avere și proprietate a regelui rock'n roll-ului. Avea șapte ani în momentul când Elvis Presley a murit în august 1977 la vârstă de 42 de ani. Elvis Presley și ceilalți membri ai familiei sunt înmormântați la Graceland.

Mai multe omagii au fost aduse vineri cântăreței. Bâz Luhrmann, regizorul filmului "Elvis" a ținut să transmită faptul că: "Pe tot parcursul filmărilor am simțit privilegiul de a fi alaturi de atitudinea calda a Lisei Marie. Dispariția ei brusca și devastatoare a șocat oamenii din întreagă lume!"