Stiri mondene

Cum s-au cunoscut Nicole Cherry și iubitul ei, Florin Popa?! : „Tata cumva ne-a adus împreună! A fost ca în filme!”

Cum s-au cunoscut Nicole Cherry și iubitul ei, Florin Popa
Cum s-au cunoscut Nicole Cherry și iubitul ei, Florin Popa [Sursa foto: Captură YouTube]
Nicole Cherry a dezvăluit cum s-a cunoscut cu partenerul său de viață, Florin Popa! Uite cum a început, de fapt, relația lor!

Nicole Cherry și partenerul său de viață, Florin Popa, trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste, dar au parte și de o familie superbă. Din rodul iubirii dintre ei a rezultat micuța Anastasia, care zilinic le aduce zâmbetul pe buze. Deși sunt un cuplu îndrăgit de fanii artistei, sunt puține persoane care știu începutul lor, dar și cum s-au cunoscut. Invitată recent în cadrul unui podcast, noul artist Global Records a dezvăluit că tată ei a fost cel care le-a făcut cunoștință

Cum s-au cunoscut Nicole Cherry și iubitul ei, Florin Popa
Cum s-au cunoscut Nicole Cherry și iubitul ei, Florin Popa[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Nicole Cherry a lansat „Cuando Me Mires”, piesă extrasă de pe albumul „Memories”

„Tata cumva ne-a adus împreună! Eram în mașină cu tata și a oprit la un moment dat pe bulevardul Unirii la un magazin de telefoane și mi-a zis să intrăm acolo. Deobicei el stă foarte mult, pentru că are un fel de a negocia cum rar întâlnești.(...) El nu știa, pur și simplu a intrat în magazin, eu am așteptat în mașină și i-am spus că nu vreau să intru, pentru că știam că o să dureze mult. La un moment dat, m-a sunat și mi-a zis să intru în magazin că vorbește cu băiatul să îmi dea un telefon. A fost ca în filme, iar când m-am întors l-am văzut pe Florin.

Cum s-au cunoscut Nicole Cherry și iubitul ei, Florin Popa
Cum s-au cunoscut Nicole Cherry și iubitul ei, Florin Popa[Sursa foto: Captură YouTube]

Am început să vorbit, după i-am dat un telefon și eram panicată cu mama că nu ne răspundea la telefon. Asta este o boală a lui pentru că răspunde greu la telefon. Atunci nu răspundea la telefon, fiind telefonul meu la el, deja eram persoană publică. Până la urmă a răspuns într-un final și mi-a zis că e gata telefonul. Am fost să-mi iau telefonul și de atunci am ținut legătura, vorbeam cu el ca și cum era fratele meu.(...) Eu credeam că nu se uită la mine, fiind mai mare cu 8 ani, dar recunosc îmi plăcea de el”, a spus Nicole Cherry.

Cum s-a schimbat viața lor după venirea pe lume a micuței Anastasia

Nicole Cherry a vorbit deschis despre relația pe care o are cu tatăl fetiței sale, spunând că experiența de mamă a schimbat-o, a ajutat-o să se maturizeze și mai mult, dar a contribuit și la legătura pe care o are cu iubitul ei. 

Citeste si: Nicole Cherry, detalii neștiute despre începuturile carierei sale: „Fusesem în multe locuri și toată lumea îmi spunea că sunt prea mică”

„Clar, în momentul în care două persoane mature își doresc un copil și se înțeleg, acest lucru le unește. Depinde foarte tare și de starea psihică a mamei și de cum percepe tatăl, dar noi nu am avut niciun fel de problemă. Florin m-a salvat din multe episoade mai puțin bune de când suntem împreună. Da, a fost ca o ancoră. De fiecare dată când am o problemă știu că am pe cine să mă bazez.  Nu îmi este frică să merg la drum cu el.”, a spus Nicole Cherry.

Citește continarea aici!