Stiri mondene

Nicole Cherry, despre relația cu tatăl fiicei sale! Cum s-a schimbat viața lor după venirea pe lume a micuței Anastasia: „Nu îmi este frică să merg la drum cu el”

Nicole Cherry, despre relația cu tatăl fiicei sale
Nicole Cherry, despre relația cu tatăl fiicei sale [Sursa foto: Facebook]
Nicole Cherry, dezvăluiri emoționante despre relația pe care o are cu tatăl fiicei sale, Florin Popa. Cum s-a schimbat viața artistei?!

Nicole Cherry trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei! Artista își petrece majoritatea timpului cu micuța Anastasia, dar și alături de iubitul ei, Florin Popa, alături de care urmează să pășească în fața altarului. În cadrul unui interviu oferit recent pentru playtech.ro, cântăreața a vorbit deschis despre relația pe care o are cu tatăl fetiței sale. Noul artist Global Records a recunoscut că experiența de mamă a schimbat-o, a ajutat-o să se maturizeze și mai mult, dar a contribuit și la legătura pe care o are cu iubitul ei. 

Nicole Cherry, despre relația cu tatăl fiicei sale
Nicole Cherry, despre relația cu tatăl fiicei sale[Sursa foto: Facebook]

„Clar, în momentul în care două persoane mature își doresc un copil și se înțeleg, acest lucru le unește. Depinde foarte tare și de starea psihică a mamei și de cum percepe tatăl, dar noi nu am avut niciun fel de problemă. Florin m-a salvat din multe episoade mai puțin bune de când suntem împreună. Da, a fost ca o ancoră. De fiecare dată când am o problemă știu că am pe cine să mă bazez. Nu îmi este frică să merg la drum cu el.”, a spus Nicole Cherry.

Nicole Cherry, despre relația cu tatăl fiicei sale
Nicole Cherry, despre relația cu tatăl fiicei sale[Sursa foto: Facebook]

Cum i s-a schimbat viața de când a născut-o pe fiica sa

De când a venit pe lume micuța Anastasia, viața artistei s-a schimbat radical. Chiar dacă a devenit mamă, Nicole Cherry nu a renunțat la cariera ei și la o parte dintre obiceiurile pe care le avea înainte. În continuare, noul artist Global Records  a mărturist că de când a venit fiica ei pe lume, vedeta se gândește de două ori înainte să facă un lucru.

Citeste si: Nicole Cherry, primele declarații despre rolul de mamă! Cum se descurcă artista în această perioadă: „Atunci vom simți cu adevărat că suntem părinți”

Momentan e devreme, clar simt că Anastasia este totul și de acum înainte tot ce fac, fac pentru ea. Mă gândesc de două ori înainte să fac un lucru, asta e clar, dar nu m-am schimbat peste noapte. S-au născut multe sentimente în mine și o să se dezvolte în perioada următoare, mă redescopăr și o descopăr și pe ea. Automat se vor mai schimba unele lucruri. Avem mai multă dragoste”, a mai adăugat noul artist Global Records.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Nicole 🍒 (@nicolecherry)