Stiri mondene

Nicole Cherry, detalii neștiute despre începuturile carierei sale: „Fusesem în multe locuri și toată lumea îmi spunea că sunt prea mică”

Nicole Cherry, detalii neștiute despre începuturile cariere sale
Nicole Cherry, detalii neștiute despre începuturile cariere sale [Sursa foto: Captură YouTube]
Nicole Cherry și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre începuturile carierei sale în muzică. Uite ce confesiuni a făcut artista!

Nicole Cherry, pe numele său real Nicoleta Janina Ghinea, este o artistă aflată pe culmea succesului, iar asta se datorează ambiției ei de a face carieră în muzică încă de la o vârstă fragedă. Nicole Cherry se află printre artiștii care au ajuns rapid la inimile oamenilor, chiar de la prima apariție. Este frumoasă, apreciată și, cu siguranță, mai are încă multe de arătat în cariera sa.

Nicole Cherry, detalii neștiute despre începuturile carierei sale
Nicole Cherry, detalii neștiute despre începuturile carierei sale[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Nicole Cherry, la un pas de anxietate! Ce schimbări s-au produs în viața artistei de când a născut?!: „Știam cu ce încărcătură emoțională vine rolul de mamă”

Piesa „Memories” a fost pentru noul artist Global Records rampa de lansare în cariera muzicală, adunând milioane de vizualizări pe YouTube. Invitată recent în cadrul unui podcast, Nicole Cherry a vorbit despre începuturile carierei sale în muzică, dar și cum a luat naștere piesa „Memories”. Fiind prima sa piesă, vedeta i-a surprins pe mulți dintre internauți care au crezut, inițial, că

nu este româncă.

Nicole Cherry, detalii neștiute despre începuturile cariere sale
Nicole Cherry, detalii neștiute despre începuturile cariere sale[Sursa foto: Captură YouTube]

Mai mult, artista a dezvăluit că a încercat să meargă prin multe locuri pentru a se remarca. La vremea respectivă, toată lumea îi spune că este prea mică și nu are cum să ajungă la radio. Cu toate acestea, vedeta nu a renunțat la visul ei, iar astăzi se află printre cei mai îndrăgiți artiști din România.

Citeste si: Nicole Cherry, despre relația cu tatăl fiicei sale! Cum s-a schimbat viața lor după venirea pe lume a micuței Anastasia: „Nu îmi este frică să merg la drum cu el”

„Când am scos piesa „Memories” lumea credea că nu sunt română, ulterior, când au aflat că sunt româncă nu am putut să mai ajung la perfecțiunea aia de engleză în fața oamenilor. Imediat când au aflat, ei au crezut că dacă sunt româncă am accentul prost. Nu am înțeles și nici acum nu înțeleg, noi ca și popor nu ma reușit să trecem peste anumite chestii și să nu criticăm. Mi-a luat ceva timp să trec peste, dar am avut noroc că au fost părinții mei atunci alături de mine.

Nicole Cherry, detalii neștiute despre începuturile cariere sale
Nicole Cherry, detalii neștiute despre începuturile cariere sale[Sursa foto: Captură YouTube]

Chiar dacă am talentul ăsta de a compune și am făcut-o de foarte multe ori, atunci la vârsta de 13 ani, am fost pentru prima oară într-un studio, nu știam cum funcționează, nu știam cum compun oamenii în general piesele. De fapt, sora mea a văzut un casting pe Facebook și a scris dacă pot să vină și copii. M-am dus acolo și m-au băgat într-un studio, am făcut foarte multe linii melodice.(...) Fusesem în multe locuri și tot încercam să mă fac remarcată, toată lumea îmi spune că sunt prea mică, copilul nu poate să fie pe radio și nu se poate întâmpla asta. Pentru că eram fan premiilor Grammy, aveam exemplu artiștilor de afară și le spuneam că Justin Bieber poate și eu nu pot. Nu înțelegeam de ce este chestia asta la noi și eram nervoasă”, a spus Nicole Cherry