Lansări muzicale

Nicole Cherry a lansat „Cuando Me Mires”, piesă extrasă de pe albumul „Memories”

Nicole Cherry a lansat „Cuando Me Mires”, piesă extrasă de pe albumul „Memories”
Pe final de an, Nicole Cherry își bucură fanii cu o piesă nouă, dar și cu un album care poartă numele primei sale piese: Memories.

Nicole Cherry poate spune că este împlinită din toate punctele de vedere. Are o familie fericită, a devenit mămică cu doar câteva zile înainte de a împlini 23 de ani, exact așa cum și-a dorit și se pare că nici cariera sa nu stă în loc. Se pare că pe perioada sarcinii Nicole Cherry a fost foarte harnică și le-a pregătit fanilor surprize la care nu se așteptau.

Citeste si: Nicole Cherry a răbufnit pe rețelele sociale! Ce a enervat-o pe artistă: ”Calmați-vă! Nu îmi mai dați mesaje, vă rog!”

Nicole Cherry, primele declarații despre lansarea primului ei album: „Am lansat albumul #Memories, pentru că vom avea întotdeauna amintiri” 

Nicole Cherry a anunțat vineri, 10 decembrie, lansarea piesei „Cuando Me Mires” și odată cu aceasta și abumul cae poartă numele primei piese lansate la începutul carierei sale.

Artista a spus că anul 2021 este unul important pentru ea 

„Pentru mine, sfârșitul anului 2021 înseamnă multe lucruri frumoase, pline de multă fericire și de aceea mi-am dorit să bucur și eu, la rândul meu, oamenii cu muzica mea. Am lansat albumul #Memories, pentru că vom avea întotdeauna amintiri, cele mai frumoase, speciale, unele împreuna, altele cu persoane dragi. Vă mulțumesc pentru că sunteți alături de mine!❤️”, a scris artista pe Instagram.