Divertisment

Anda Adam, în lacrimi la "40 de întrebări cu Denise Rifai" : "Am fost părăsită, decizia i-a aparținut!"

Anda Adam la 40 de intrebari cu Denise Rifai
Anda Adam, dezvaluiri coplesitoare la "40 de intrebari cu Denise Rifai" [Sursa foto: Captură KANAL D]
Anda Adam, una dintre cele mai apreciate cantarete din tara, a raspuns invitatiei lui Denise Rifai de a raspunde celor 40 de intrebari.

Anda Adam nu a avut nicio reținere în a raspunde tirului de întrebări lansate de Denise Rifai în cadrul emisiunii "40 de întrebări..." Artista a avut parte de întrebări directe care i-au vizat atât viața personală, dar și cea profesională la care nu a ezitat o clipa să răspundă.

Anda Adam la "40 de intrebari cu Denise Rifai": "Am fost parasita, decizia i-a apartinut!"

Citește și: Anda Adam a recunoscut la "40 de întrebări cu Denise Rifai" că a fost părăsită de Victor Slav. De ce s-au despărțit, de fapt, cei doi: "Un adevăr iese întotdeauna la iveală!"

La una dintre întrebările puse de Denise Rifai și anume "Ați fost părăsită sau înșelată?", Anda Adam a rememorat aceasta eveniment destul de neplăcut din viața ei, iar răspunsul a venit prompt, însă însoțit de lacrimi în ochi: "Părăsită, decizia i-a aparținut!"

Anda Adam este printre singurii artiști din tara care a știut să se reinveteze atât la capitolul imagine, stil vestimentar, look cât și că direcție muzicala.

A participat în cadrul emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities", show la care a fost nevoita să renunțe pe ultima suta de metri din cauza unor probleme de sănătate ale mamei ei aflate peste Ocean. 

In urma cu cateva saptamani, in preajma Craciunului, Anda Adam a spus "da" pentru a doua oara casatorindu-se civil cu Yosuf Eudor Mohaci, afacerist cu care se iubeste de ceva timp.

Anda Adam a raspus tirului de intrebari la 40 de intrebari cu denise Rifai
Anda Adam a recunoscut la "40 de intrebari cu Denise Rifai" ca a fost parasita [Sursa foto: Captură KANAL D]

Anda Adam, cu lacrimi in ochi in emisiunea "40 de intrebari cu Denise Rifai"

Citește și: Cum arată și câți ani are fiica Andei Adam. Cântăreața vrea să devină mamă din nou

Ați regretat vreodată că ați dat Harvardul pe muzică?”, “Cât vă costă să țineti pasul cu moda?”, “Aveți îndrăzneala din Playboy și în viața reală?”, “Cum v-au schimbat operațiile estetice?”, “Ați fost parasită sau înșelată?”, “Cât de bine vă pricepeți la afaceri imobiliare?”, “De câte ori ați înotat împotriva curentului?  sunt doar cateva dintre cele 40 de intrebari adresate Andei Adam in editia de duminica a emisiunii prezentate de Denise Rifai, la Kanal D!