Stiri mondene

Anda Adam, despre scandalul evacuării din vila închiriată! Acuzațiile artistei către proprietarul imobilului pe care voia să-l cumpere: „A spart ușa”

Anda Adam, despre scandalul evacuării din vila închiriată
Anda Adam, despre scandalul evacuării din vila închiriată [Sursa foto: Facebook]
Anda Adam a oferit noi declarații despre scandalul din vila închiriată. Ce acuzații face artista la adresa proprietarului.

Anda Adam a primit ordin judecătoresc pentru a părăsi casa din Bragadiru, acolo unde a locuit ceva timp. Conform procedurilor, artista este forțată legal să părăsească domiciliul. Povestea a început în anul 2021, când fosta concuretă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a semnat un antecontract de vânzare-cumpărare, pe motiv că dorește să cumpere locuința. Ulterior, vedeta s-a ocupat de îmbunătățirea locuinței, investind bani în casă. 

Citeste si: Anda Adam a pierdut procesul în cazul evacuării din casa din Bragadiru! Artista, obligată să plătească și cheltuielile de judecată

Anda Adam, acuzații grave către proprietarul imobilului: „ Eu nici măcar nu am fost dată afară sau evacuată”

Din declarațiile avocatului Cuculis, avocatul reclamantei, respectiv proprietara imobilului, cântăreața nu ar fi onorat contractul semnat, lucru ce a dus la anularea actului. Ulterior, artista a refuzat să părăsească locuința, simțindu-se neîndreptățită. Recent, Anda Adam a oferit noi declarații referitoare la scandalul evacuării. Vedeta susține că tot ce au declarat  proprietarul imobilului și avocatul lui nu este adevărat, ea nefiind dată afară și nici evacuată din chirie. 

Anda Adam, despre scandalul evacuării din vila închiriată
Anda Adam, despre scandalul evacuării din vila închiriată[Sursa foto: Facebook]

„Este o minciună gogonată. Respectivul care are casa de vânzare și cu avocatul care a venit la televizor să-l reprezinte consider că doresc o reclamă, pentru că situația nu stă deloc așa. Eu nici măcar nu am fost dată afară sau evacuată, pentru că noi i-am contactat pentru o predare a cheii acestui imobil, dar nu s-a luat în considerare cererea noastră și există dovezi în acest sens.

Vom face o plângere în acest sens”, a declarat Anda Adam, pentru spynews.ro

Conform spuselor sale, cântăreața a acceptat ca acel om să facă succesiunea și era convinsă că locuința va fi a ei. Mai mult, Anda Adam a ținut să precizeze faptul că proprietarul locuinței din Bragadiru nu a mai acceptat să-i vândă casa, însă ea are toate doveziile că a plătit un avans.

Anda Adam, despre scandalul evacuării din vila închiriată
Anda Adam, despre scandalul evacuării din vila închiriată[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Proprietarul care a evacuat-o din casă pe Anda Adam, primele declarații despre scandalul cu artista: „Mi-a cerut 30.000 de euro”

„Domnul acela nu a mai vrut să îmi vândă casa, cu un avans dat, este vorba de un transfer prin bancă, am toate doveziile, există absolut tot. Între timp, până el și-a rezolvat actele de succesiune, pentru că proprietatea nu-i aparține, era pe numele socrului lui care decedase și nu avea cum să vândă. Eu am fost nevoită să accept să facă el succesiunea, care durează aproximativ șase luni, timp în care el mi-a spus să dau un avans ca să considere că eu voi lua casa, iar după mi-a dat cheia. Eu, de bună credință, am luat cheia, că doar el mi-a dat-o, am făcut locuința după bunul meu gust, mi-am dus lucruri acolo, am avut cățelul în acea casă, aveam lucruri de valoare”, a adăugat cântăreața.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de 💎𝐀NDA ADAM 💎 (@andaadam)

Tot pentru sursa menționată mai sus, Anda Adam  a mărturisit că proprietarul casei a spart ușa, deși artista avea toate bunurile în ea și, pe deasupra, a și schimbat butucul. 

Anda Adam, despre scandalul evacuării din vila închiriată
Anda Adam, despre scandalul evacuării din vila închiriată[Sursa foto: Facebook]

„După ce au ieșit actele m-a anunțat, i-am spus că voi face un credit pentru a achita casa, pe care eu am luat-o pentru mama mea, nu pentru mine,. În momentul în care i-am spus că depun actele, dumnealui nu a mai fost de acord să mi-o vândă. El m-a strâns cu ușa să-i dau foarte rapid toată suma, lucru care i-am explicat că nu se poate. Eu aveam bunurile în această locuință și el a venit și a spart ușa și mi-a schimbat butucul, deci adevărul este total altul. Există o plângere penală și voi face demersurile necesare în direcția asta, pentru că nu poți să intri peste mine în casă”, a povestit artista.