Stiri mondene

Anda Adam, pregătită să devină mamă din nou! Artista își dorește gemeni: „Vreau niște copii cu ochii lui”

Anda Adam își dorește gemeni
Anda Adam își dorește gemeni [Sursa foto: Facebook]
Anda Adam și logodnicul ei, Yosif Eudor Mohaci, își doresc să devină părinți de gemeni. Iată ce mărturisiri au făcut cei doi!

În toamna anului trecut, Anda Adam a fost cerută în căsătorie de afaceristul Yosif Eudor Mohaci, într-un cadru de basm, în Cappadocia. Artista și partenerul ei de viață au planuri mari de viitor, printre care și venirea pe lume a unor gemeni. Cei doi îndrăgostiți speră că se vor putea bucura de gemene cu ochii căprui sau albaștri, întrucât nu s-au decis asupra acestui aspect.  

Anda Adam își dorește gemeni
Anda Adam și logodnicul ei, Yosif Eudor Mohaci [Sursa foto: Facebook]

" Gemeni. Noi ne-am decis pe două fete. Una cu ochi albaștri, una cu ochii ei frumoși", a spus Yosif Eudor Mohaci.

Citeste si: Anda Adam, despre scandalul evacuării din vila închiriată! Acuzațiile artistei către proprietarul imobilului pe care voia să-l cumpere: „A spart ușa”

Vreau niște copii cu ochii lui. Eu vreau cu ochii lui și el cu ochii mei. Aici avem o mică neînțelegere, trebuie să cădem de comun acord”,  a susținut Anda Adam.

Anda Adam, motivul pentru care nu se mută cu logodnicul în Elveția: „E ram cetățean al oricărui stat doream eu”

Yosif Eudor Mohaci   are domiciliul în Elveția, acolo unde se ocupă de afacerile sale. Acum ceva timp au existat zvonuri potrivit cărora fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” ar fi avut în plan să părăsească țara definitiv. În cadrul unui interviu, Anda Adam a negat informațiile apărute și susține că nu se va muta din România.

Anda Adam își dorește gemeni
Anda Adam[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Anda Adam a devenit femeie de afaceri! Cu ce se ocupă și din ce câștigă bani artista: „Va fi un proiect de succes”

„Tatăl meu este în Autralia. Mama mea e în New York. Dacă voiam să mă mut, de atât timp, eram nu că mutată și paramutată, eram cetățean al oricărui stat doream eu, pentru că aveam oportunitatea asta. Pe mine m-a ținut foarte tare legată de țară muzica mea și de ce m-aș muta acum în Elveția?!”, a mai spus Anda Adam.