Stiri mondene

Cristina Ciobănașu, despre relația pe care o are cu Alexandru Mureșan. Cum se înțeleg cei doi: ” Este greu. Cumva și-a asumat toate lucrurile acestea”

Cristina Ciobănașu, despre relația pe care o are cu Alexandru Mureșan
Cristina Ciobănașu și  Alexandru Mureșan [Sursa foto: Colaj Radio Impuls]
Cristina Ciobănașu a oferit detalii neștiute despre relația cu partenerul ei, Alexandru Mureșan. Iată ce dezvăluiri a făcut actrița.

După despărțirea de Vlad Gherman care a picat ca o bombă în lumea showbiz-ului românesc, Cristina Ciobănașu a fost prima care a făcut pasul cel mare și a intrat într-o altă relație. Actrița și-a găsit fericirea în barțele lui Alexandru Mureșan. Tânărul care i-a cucerit inima are o carieră de succes, însă apare destul de rar în spațiul public. Cei doi au dorit, inițial, să se iubească departe de ochii curioșilor, însă au recunoscut ulterior că formează un cuplu și au dat frâu liber sentimentelor și pe rețelele sociale, iar fanii au luat cu asalt de fiecare dată secțiunea de comentarii. 

Citește și: Clara Chia Marti i-a cerut un lucru Shakirei în momentul când cele doua s-au întâlnit. Cântăreața nici nu bănuia că totul avea să se schimbe dramatic pentru ea

Într-un interviu pentru  Ego.ro, tânăra actriță a oferit o serie de declarații despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de iubitul ei.

Înainte de a forma un cuplu, actualul partener al Cristinei Ciobănașu știa cu ce se ocupă aceasta. Mai mult decât atât, era la curent cu relația pe care a avut-o timp de 9 ani de zile.

Citește și: Cristina Ciobănașu și iubitul ei, Alexandru Mureșan, replici acide! Gestul care a deranjat-o pe actriță: „Da, acolo chiar aș fi avut condiții”

„Da, el este doctor stomatolog.

Ne înțelegem foarte bine, totul este roz pe orizont. Eu mă cunosc foarte bine și în momentul în care l-am cunoscut pe Alex și am început o relație am știut cam ce chestii trebuie să îndeplinească un partener. Eu vin cu un bagaj destul de mare, vin cu două familii la pachet și pentru un partener care te ia în formula aceasta este greu să înțeleagă niște lucruri. Eu l-am văzut pe Alex că a înțeles din start în ce se bagă și nu a fost nevoie să discutăm prea mult. Știa că sunt actriță, știa că sunt la televizor, știa că am avut o relație lungă și foarte cunoscută. Cumva, și-a asumat toate lucrurile acestea când a intrat în relația cu mine.”,  a spus Cristina Ciobănașu.

Cristina Ciobănașu, despre relația pe care o are cu Alexandru Mureșan
Cristina Ciobănașu și Alexandru Mureșan[Sursa foto: Facebook]

În continuare, protagonista serialului ”Adela” a vorbit despre reacția pe care au avut-o prietenii partenerului ei în momentul în care au cunoscut-o. 

„Unii mă cunoșteau, unii nu mă cunoșteau. Pentru ei a fost foarte important că eu am fost alături de Alex în niște momente foarte dificile pentru el. Pentru ei asta a contat, de fapt. În momentul în care m-au cunoscut și au văzut cam ce fel de om sunt, lăsând celebritatea și faptul că sunt actriță și destul de cunoscută, au observat că țin într-un mod real la Alex și îndeplinesc, cumva, niște criterii demne de prietenul lor. Probabil că în momentul respectiv s-au convins că sunt ce trebuie și nu este nevoie să își facă griji. La fel au fost prietenele mele când l-au cunoscut pe el. Și-au luat toate măsurile pentru a se asigura că este ce trebuie pentru mine”, a mai declarat Cristina Ciobanașu.  

Cristina Ciobănașu, despre relația pe care o are cu Alexandru Mureșan
Cristina Ciobănașu[Sursa foto: Facebook]

Cristina Ciobănașu a reacționat după ce a fost criticată în mediul online

De când și-a asumat noua relație, Cristina Ciobănașu a fost criticată în mediul online, iar reacția acesteia nu a întârziat să apară. Unii internauți nu sunt încrezători în relația de dragoste a actriței alături de Alexandru Mureșan și sunt de părere că aceasta e nefericită. Mai mult, aceștia consideră că cea mai bună dovadă este aceea că frumoasa artistă nu mai este activă în mediul online și evită să se afișeze cu noul iubit la evenimentele mondene. Vizibil deranjată de criticile fanilor, Cristina Ciobănașu a reacționat și a postat un mesaj pentru toți cei care i-au adresat replici dure.

Citește și: Anda Adam, noi acuzații grave la adresa proprietarilor casei din Bragadiru de unde a fost evacuată: "Copilul meu nu mai știa cum să reacționeze"

„Mi-aș dori din tot sufletul să nu mai judecați după copertă. De ce jigniți un om despre care nu știți nimic? Încerc din tot sufletul să nu o iau personal, dar îmi este peste putință când văd astfel de mesaje. Și pentru că tot întrebați de ce postez atât de puțin cu Alex, acesta este motivul, din cauza hate-ului gratuit. (…) Cred că ne-ar fi tuturor mai ușor să aruncăm așa cuvinte în stânga și în dreapta din spatele unei tastaturi, dar pentru ce? Doar ca să stricăm sufletul unui om care nu a greșit cu nimic?! (…) Am încercat cât de mult am putut să nu iau în seamă hate-ul gratuit vis a vis de noua mea relație. Vă rog frumos, cei care nu puteți accepta ideea, cei care nu puteți suporta să stați fără să judecați viața unor oameni, dați unfollow. Respect orice ființă și îmi doresc din toată inima același repsect din partea voastră. Vă mulțumesc!”, a scris actrița.