Stiri mondene

Cum se înțelege Vlad Gherman cu Cristina Ciobănașu, la 2 ani după ce s-au despărțit? Au format un cuplu timp de nouă ani: ”Am fost sceptic la început”

Cum se înțelege Vlad Gherman cu Cristina Ciobănașu, la 2 ani după ce s-au despărțit
[Sursa foto: Facebook]
Vlad Gherman și-a deschis sufletul în fața fanilor și a vorbit despre relația cu Cristina Ciobănașu. Iată cum se înțeleg cei doi după despărțire.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au trăit o poveste frumoasă de dragoste și au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc, însă au ales să meargă pe drumuri separate, după nouă ani de relație. Cu toate că s-au despărțit, mulți fani se întreabă cum se înțeleg acum cei doi actori. În cadrul unui interviu oferit recent, Vlad Gherman a dezvăluit în ce relații a rămas cu fosta sa parteneră după separare.

Cum se înțelege Vlad Gherman cu Cristina Ciobănașu, la 2 ani după ce s-au despărțit
Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu [Sursa foto: Facebook]

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman demonstrează că există viață profesională după despărțire, situație nu foarte des întâlnită în showbiz-ul din România. Cei doi au rămas în relații bune și continuă să colaboreze în diferite proiecte.

Citește și: Vlad Gherman dezvăluie motivul pentru care nu și-a cumpărat o casă până acum: „Nu prea îți vine să te atingi de niciun apartament”

„Într-adevăr, eu am fost sceptic la început în raport cu acest lucru. Da, știam că voi continua să lucrez cu ea (Criss) în serialul „Adela sau pentru emisiunea de pe „Happy Channel, dar mă gândeam că asta mă va face să trec și mai greu peste relația noastră. S-a dovedit că nu a fost așa, din contră. Faptul că am continuat să lucrăm împreună și că nu a fost o ruptură totală post-despărțire m-a ajutat să mă vindec mult mai repede și sănătos.

Da, acum, la doi ani de la evenimentul ăla, suntem prieteni; ne ajutăm când putem, ne sfătuim în privința anumitor lucruri și continuăm să lucrăm împreună”, a spus Vlad Gherman pentru Viva.ro.

Cum se înțelege Vlad Gherman cu Cristina Ciobănașu, la 2 ani după ce s-au despărțit
Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu [Sursa foto: Facebook]

Cât de dificil a fost pentru Vlad Gherman să-ți asumi noua relație, după ce a format 9 ani un cuplu cu Cristina Ciobănașu

De când și-au oficializat relația, Vlad Gherman și Oana Moșneagu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, pe care o împărtășesc la orice pas cu fanii lor. Cei doi locuiesc împreună și par să aibă planuri serioase de viitor, dat fiind faptul că relația lor este una extrem de solidă. Tot pentru sursa menționată mai sus, îndrăgitul actor a vorbit despre începuturile relației cu Oana Moșneagu.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu
Vlad Gherman și Oana Moșneagu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Oana Moșneagu, despre relația actuală dintre Vlad Gherman și fosta iubită, Cristina Ciobănașu! Ce părere are, de fapt, despre apropierea dintre ei?!: „Se întâlnesc foarte mult”

„Cred cu tărie că, după orice relație, indiferent de durata ei, e sănătoasă o perioadă de conștientizare și „procesare, o perioadă în care să stai tu cu tine și să reevaluezi tot ce s-a întâmplat. Eu am trecut prin perioada aia și, dintr-un punct, am trecut chiar cu Oana prin ultima parte a acelei perioade, tocmai pentru că și ea trecuse printr-o despărțire. Treptat, am început să ne dăm seama că suntem pe aceeași lungime de undă și… cred că eu am fost cel care și-a luat inima în dinți și i-am propus Oanei să încercăm. Ea evident că nu mi-a putut rezista și m-a sărutat pătimaș și aia a fost (glumesc), deși… chiar sunt irezistibil. Aoleu, numai prostii spun aici! Totul s-a întâmplat natural și uite-ne aici!”, a mai adăugat actorul.