Stiri mondene

Cristina Ciobănașu, anunțul mult așteptat: „Visez la acest moment de cel puțin cinci ani”! Motivul pentru care actrița radiază de fericire

Cristina Ciobănașu, anunțul mult așteptat
Cristina Ciobănașu, anunțul mult așteptat [Sursa foto: Instagram]
Prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele sociale, Cristina Ciobănașu a reușit să-i țină pe fani în suspans. Uite despre ce este vorba!

Cristina Ciobănașu și Alexandru Mureșan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp și sunt foarte fericiți unul în compania celuilalt, așa după cum se vede și din imaginile pe care le publică pe rețelele sociale. Deși se afișează destul de rar în lumina reflectoarelor, tânărul de profesie medic stomatolog nu ezită să pozeze în ipostaze romantice alături de iubita sa. Recent, protagonista serialului „Adela” și partenerul ei de viață au plecat într-o escapadă romantică la Londra, iar momentul nu a fost lăsat neimortalizat.

Cristina Ciobănașu
Cristina Ciobănașu[Sursa foto: Facebook]

Mai exact, fosta iubită a lui Vlad Gherman le-a dezvăluit internauților motivul pentru care este în culmea fericirii. Se pare că actrița a fost la un concert susținut de trupa Coldplay, la care vedeta visa să ajungă încă de acum 5 ani. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cristina Ciobanasu (@cristinaciobanasu_oficial)

„Astăzi este ziua cea mare! Rămâneți aproape pe stories pentru a vedea de ce.", a scris Cristina Ciobănașu pe contul ei de Instagram.

Citeste si: Cristina Ciobănașu și iubitul ei, Alexandru Mureșan, replici acide! Gestul care a deranjat-o pe actriță: „Da, acolo chiar aș fi avut condiții”

„Visez la acest moment de cel puțin cinci ani", a scris ulterior iubita lui Alexandru Mureșan, în mediul online.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cristina Ciobanasu (@cristinaciobanasu_oficial)

Cristina Ciobonașu, copleșită de emoții de mesajele primite de la susținători

Fericirea i se citește pe chip Cristinei Ciobănașu. Faptul că tânăra actriță radiază de fericire nu a putut fi trecut cu vederea nici de către fanii săi.

Draga mea, să ai un început de săptămână minunat! Ador să te văd alături de partenerul tău de viață! Ador să văd cât de fericită te face și cât de mult radiezi de fericire alături de el! Sunteți minunași împreună! Să aveți o relație minunată, draga mea.", a scris una dintre urmăritoarele Cristinei Ciobănașu, pe rețelele sociale.

Cristina Ciobănașu, anunțul mult așteptat
Cristina Ciobănașu și Alexandru Mureșan[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Vlad Gherman, despre momentul când i-a spus fostei iubite de actuala parteneră! Cum a reacționat Cristina Ciobănașu la auzul veștii?!: „M-a luat în brațe”

„Mă bucur că în sfârșit observați și voi că sunt bine și că mă face fericită!", i-a răspuns Cristina Ciobănașu.