Stiri mondene

Cristina Ciobănașu, revedere emoționantă! Actrița și-a vizitat mama în Italia, pentru prima oară: ”Îți mulțumesc pentru toate eforturile pe care le faci...”

Cristina Ciobănașu, revedere emoționantă cu mama ei
Cristina Ciobănașu, revedere emoționantă cu mama ei [Sursa foto: Instagram]
Cristina Ciobănașu a ajuns pentru prima oară în Italia, la mama ei! Uite ce mesaj emoționant i-a transmis actrița mamei sale!

De mulți ani, mama Cristinei Ciobănașu muncește în străinătate, a plecat din România pentru a câștiga mai mulți bani, pentru a avea atât ea, cât și copiii un viitor mai bun. În ultima perioadă, protagonista serialului ”Adela” a dus dorul mamei sale biologice, motiv pentru care îndrăgita actriță a decis să meargă până în Italia, să-și viziteze mama. Pentru că ține mereu legătura cu fanii săi prin intermediul rețelelor sociale, Cristina Ciobănașu le-a dezvăluit că este prima oară când pleacă să își vadă mama în străinătate.

Alături de o serie de fotografii postate pe pagina sa de Instagram, actrița a scris și un mesaj emoționant pentru mama ei, Elena Ciobănașu. 

Cristina Ciobănașu, revedere emoționantă
Cristina Ciobănașu, revedere emoționantă[Sursa foto: Instagram]

„Este pentru prima oară când reușesc să îi fac o vizită mamei în Italia. Amândouă am fost extrem de emoționate. Nu știam ce să ne povestim mai repede, pe unde să ne plimbăm, cum să facă să îmi arate în doar câteva ore locul în care trăiește de atâția ani… mă întorc în Pesaro cu inima plină… Te iubesc, mama și îți mulțumesc pentru toate eforturile pe care le-ai făcut ca să ne fie

nouă bine❤️🥰
”, a fost mesajul transmis de Cristina Ciobănașu mamei sale, pe pagina sa de Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cristina Ciobanasu (@cristinaciobanasu_oficial)

Cum au reacționat fanii Cristinei Ciobănașu: ”Momente unice și prețioase”

Fanii au apreciat imediat postarea și i-au transmis numeroase mesaje copleșitoare. Majoritatea internauților au observat că protagonista serialului ”Adela”  seamănă extrem de mult cu mama sa. 

Cristina Ciobănașu, revedere emoționantă cu mama ei
Cristina Ciobănașu, revedere emoționantă cu mama ei[Sursa foto: Instagram]

”A făcut o fată atât de frumoasă, talentată și ambițioasă care luptă pentru visul ei și vreau să-i ulțumesc pentru asta”/ ”Ce frumoasă este mama ta”/ ”Sunteți superbe”/ ”Mă bucur că ai reuțit să mergi la mama ta”/ ”Este incredibil cât de mut semănați”/ ”Momente unice și prețioase”, sunt câteva din reacțiile fanilor.