Stiri mondene

Vlad Gherman, despre momentul când i-a spus fostei iubite de actuala parteneră! Cum a reacționat Cristina Ciobănașu la auzul veștii?!: „M-a luat în brațe”

Vlad Gherman, despre momentul când i-a spus fostei iubite de actuala parteneră! Cum a reacționat Cristina Ciobănașu la auzul veștii?!
Vlad Gherman [Sursa foto: Facebook]
Vlad Gherman a vorbit despre momentul în care fosta sa iubită, Cristina Ciobănașu, a aflat despre noua lui relație cu Oana Moșneagu.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au format cândva un cuplu foarte sudat și au stat împreună pentru mai bine de 9 ani. Chiar dacă s-a ajuns și la o logodnă la un moment dat, actorul și fosta sa parteneră de viață au decis să meargă pe drumuri separate. După despărțire, cei doi au rămas prieteni, mai ales că sunt și colegi în diferite proiecte de televiziune.

Vlad Gherman, despre momentul când i-a spus fostei iubite de actuala parteneră! Cum a reacționat Cristina Ciobănașu la auzul veștii?!
Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu[Sursa foto: Facebook]

În prezent, fiecare are o nouă relație, Cristina Ciobănașu formează un cuplu cu un medic stomatolog renumit, Alexandru Mureșan, iar Vlad Gherman și-a găsit fericirea în brațele colegei sale de platou, Oana Moșneagu. În cadrul unui unei emisiuni TV, actorul a vorbit despre reacția fostei sale iubite atunci când a aflat de relația sa cu Oana Moșneagu. Fosta iubită se pare că a fost chiar prima persoană care a aflat de noua sa relație.

Citeste si: Cristina Ciobănașu, imagine rară alături de noul ei iubit! Cum s-au afișat cei doi în fața fanilor din mediul online

„Cum să reacționeze? Ea a fost prima căreia i-am spus despre relația dintre mine și Oana, mi s-a părut fair, fiind și contextul că lucram în același serial. S-a bucurat, adică chiar s-a bucurat, m-a luat în brațe și mi-a zis că se bucură pentru mine. M-a întrebat cum sunt, dacă sunt ok”, a spus Vlad Gherman.

Vlad Gherman, despre momentul când i-a spus fostei iubite de actuala parteneră! Cum a reacționat Cristina Ciobănașu la auzul veștii?!
Vlad Gherman și Oana Moșneagu[Sursa foto: Facebook]

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, primele declarații despre relația lor

Deşi Vlad Gherman și Oana Moșneagu au fost extrem de discreţi la începutul relaţiei, recent au făcut dezvăluiri despre cum a început povestea de dragoste pe care o trăiesc în prezent.

Citeste si: Cristina Ciobănașu, noi dezvăluiri despre despărțirea de Vlad Gherman: „Am fost foarte debusolată”

„Noi într-adevăr cumva ne-am sincronizat, că ne-am despărțit amândoi. A fost o întâmplare, am petrecut foarte mult timp împreună, plecam la munte, ne întâlneam ba la mine, ba la ei. Ne-am legat așa după ziua ei. Primul semn a fost după ce eu eram răcită, mi-a adus un pachețel cu un ceai, cu o păturică, cu niște lumânări parfumate, a fost foarte drăguț”, au spus cei doi îndrăgostiți.

Citește continuarea aici!