Stiri

Cine este David Cholmondeley? Cinci lucruri mai puțin cunoscute din viața soțului lui Rose Hanbury

Cine este David Cholmondeley? Cinci lucruri mai puțin cunoscute din viața lui soțului lui Rose Hanbury
Cine este David Cholmondeley? [Sursa foto: Profimedia]
Rose Hanbury a devenit celebră datorită idilei cu Prințul William, așa că mulți se întreabă cine este soțul ei. Iată cu ce se ocupă David Cholmondeley.

Numele lui Rose Hanbury a devenit celebru în presa din întrega lume, după ce au apărut zvonuri cum că tânăra marchiză ar fi amanta Prințului William. Cei doi au fost surprinși în ipostaze mai mult decât amicale, iar de atunci prietenia dintre marchiză și soția prințului, Kate Middleton s-a destrămat. Pe măsură ce apar tot mai multe controverse în jurul Familiei Regale Britanice, mulți se întreabă cine este soțul lui Rose Hanbury și de ce au cei doi un statut privilegiat la Palatul Buckingham.

Iată detalii mai puțin cunoscute din viața lui David Cholmondeley.

Citește și: Ce se întâmplă cu procesul Simonei Halep privind dopajul? Anunțul privind un posibil verdict

Cine este David Cholmondeley? Cinci lucruri mai puțin cunoscute din viața lui soțului lui Rose Hanbury
Rose Hanbury[Sursa foto: Profimedia]

Citește și: Metalhead Meeting 2023: Line-up, bilete și concerte

Cine este și cu ce se ocupă David Cholmondeley, soțul lui Rose Hanbury? 

David Cholmondeley s-a căsătorit cu Rose Hanbury pe data de 24 iunie 2009, iar cei doi au împreună trei copii, gemenii Alexander Hugh George și Oliver Timothy George și o fiică în vârstă de 7 ani pe nume Lady Iris. Cuplul locuiește la Houghton Hall din Norfolk, care se află la doar patru mile de Anmer Hall, reședința prințului și a prințesei de Wales. Chiar dacă au apărut zvonurile cum că David Cholmondeley și soția sa vor divorța după speculațiile cum că marchiza ar fi amanta prințului, cei doi nu au confirmat nimic până acum. 

David George Philip Cholmondeley, al 7-lea marchiz de Cholmondeley, s-a născut în data de 27 iunie 1960 într-o familie de aristocrați, motiv pentru care acesta a avut dintotdeauna legături cu Familia Regală Britanică. Marchizul a urmat o educație aleasă la Colegiul Eton, iar apoi și-a continuat studiile la Sorbona. 

Cine este David Cholmondeley? Cinci lucruri mai puțin cunoscute din viața lui soțului lui Rose Hanbury
David Cholmondeley și Rose Hanbury[Sursa foto: Profimedia]

David Cholmondeley are o avere estimată la 112 milioane de lire sterline, fiind moștenitorul unor proprietăți luxoase din Marea Britanie și bucurându-se de un real succes în lumea cinematografiei.

De asemenea, Rose Hanbury are și ea o avere impresionantă, care se ridică la 4 milioane de lire sterline. 

Averea lui David Cholmondeley este cu mult mai mare decât a Prințului William, iar la momentul căsătoriei cu Rose Hanbury, acesta era considerat "cea mai mare pradă din Anglia" datorită sângelui său albastru. 

Citește și: BurgerFest 2023: Tot ce trebuie să știi despre festivalul de la Verde Stop Arena

Care este poziția lui David Cholmondeley după încoronarea Regelui Charles al III-lea?

Marchezul de Cholmondeley a fost numit recent secretarul personal al Regelui Carol al III-lea, în timp ce fiul său, Lordul Oliver Cholmondeley, a fost unul dintre Pajii de Onoare ai monarhului la ceremonia de încoronare, alături de Prințul George, fiul Prințului William și al lui Kate Middleton. Așadar, deși ar trebui ca fiul cel mare al noului suveran să stea cât mai departe de presupusa sa amantă, Rose Hnabury, se pare că cei doi vor petrece mai mult timp împreună, mai ales că marchizul și marchiza de Cholmondeley au un statut privilegiat la Casa Regală. 

Cine este David Cholmondeley? Cinci lucruri mai puțin cunoscute din viața lui soțului lui Rose Hanbury
Soțul lui Rose Hanbury[Sursa foto: Profimedia]

În calitate de secretar general, marchizul de Cholmondeley, în vârstă de 62 de ani, va fi invitat să ia parte la exercitarea îndatoririlor regale. De asemenea, el îl va reprezenta pe Regele Charles la evenimentele regale, așa cum au făcut și predecesorii săi pentru ceilalți monarhi ai Marii Britanii.