Stiri mondene

Adevărul despre presupusul "scandal" în care este implicat David Popovici. Ce s-a întâmplat, de fapt, în fața liceului în care dublul campion mondial dă BAC-ul: "Te dau în judecată, să fie clar"

David Popovici, implicat fără voia sa într-un scandal de proporții.
David Popovici [Sursa foto: Colaj Radio Impuls]
Un moment tensionat a avut loc în fața Colegului Național „Nicolae Iorga”, acolo unde David Popovici a susținut sesiunea specială a examenului de Bacalaureat. Numele sportivului a fost implicat fără voia sa într-un scandal de proporții.

Scene neașteptate au avut loc zilele trecute în fața Colegiului Național ‘Nicolae Iorga” din Vălenii de Munte. Mama unui sportiv de la noi din țară, Dragoș Ghile, a început să țipe și să facă diferite amenințări când a observat că mama lui David Popovici este filmată fără voia ei. 

David Popovici, implicat fără voia sa într-un scandal de proporții.
David Popovici

Mama lui a așteptat în fața școlii cât timp David Popovici susținea proba scrisă la Limba și Literatura Română.

Alături de ea se aflau iubita sportivului și mama lui Dragoș Ghile, cel mai bun al lui David Popovici. La un moment dat, mama lui Ghile a văzut că cineva o filmeaza pe doamna Popovici, fără să îi fi cerut voie înainte. Ea nu s-a putut abține și a început să țipe la trecător, cerându-i să lase telefonul jos și să șteargă filmarea. Doamna Popovici a încercat să o liniștească și i-a explicat că filmarea este permisă atât timp cât se află pe domeniul public, conform Cancan.ro.

Citește și: David Popovici, exemplu de altruism! Cel mai premiat înotător român și-a donat medalia de aur de la Mondiale pentru copiii bolnavi de cancer: "Speranţa să meargă mai departe"

“Eu sunt avocat și te dau în judecată, să fie clar. Șterge filmarea aia imediat sau te dau în judecată.”,  a spus mama sportivului Dragoș Ghile. La ieşirea din examen, Dragoș Ghile, campion național la natație, s-a dus nervos spre trecătorul care îndrăznise să filmeze preț de câteva minute, continuând tirada începută de mama sa: „ Am văzut ce ai făcut, am văzut că ai

filmat, șterge imediat filmarea!”. Întrebat de cel care filma cine este, Dragoş Ghile a răspuns: „Sunt un copil și vreau să ștergi imediat filmarea, șterge filmarea!”.

Dragoș Ghile, campion național la natație
Dragoș Ghile, campion național la natație

David Popovici înconjurat de admiratori la Bac-ul de la Vălenii de Munte

David Popovici  a susținut joi proba de limba română la Colegiul ”Nicolae Iorga” din Vălenii de Munte, care găzduiește în această perioadă Bacalaureatul Olimpicilor. Iar David Popovici a fost înconjurat de admiratori. ”O va depăși pe Nadia. Va bubui șampania în casele românilor la Jocurile Olimpice”, au fost doar câteva replici ale colegilor de examen sau ale oamenilor simpli, veniți special la porțile școlii pentru a-l privi în ochi și pentru a se fotografia cu cel care deține două titluri mondiale și două europene de seniori. 

David Popovici, implicat fără voia sa într-un scandal de proporții.
David Popovici

Citește și: David Popovici continuă să impresioneze! A obţinut primele medalii de aur din 2023: ”A fost greu, dar vreau să mă extind și să mă specializez pe cât mai multe probe”

„E o onoare pentru oraș și pentru liceu faptul că David Popovici se află aici. Sunt un mare admirator al lui, i-am urmărit evoluțiile și fac și galerie în casă pe timpul curselor lui. Nu peste mult timp, planeta va vorbi despre cel mai faimos cvartet, fiindcă David va ajunge la același nivel de performanțe și notorietate cu Nadia Comăneci, Ilie Năstase și Gică Hagi”, a declarat pentru  prosport.ro, Marian Cornea, unul dintre localnicii care stau aproape de liceu.