Stiri mondene

"Cine îl crede înfrânt se înșală foarte tare". Theodor Andrei nu se lasă doborât de critici și nu exclude posibilitatea să revină la Eurovision și la anul

Theodor Andrei ar putea reveni la Eurovision
Theodor Andrei 
Theodor Andrei ar putea să mai participe și la anul la Eurovision pentru a arăta de ce este în stare. După criticile aduse în urma concursului, mama artistului a făcut declarații neașteptate.

Theodor Andrei a reprezentat România în a doua semifinală a concursului european Eurovision, cu piesa „D.G.T. (Off and On)“. Din păcate, nu numai că țara noastră nu s-a calificat în finală, ci a obținut zero puncte, fiind cea mai slabă participare a României din istorie. Nu numai piesa României de anul acesta a nemulțumit publicul. Ținutele purtate de artist au stârnit, de asemenea, un val de critici. În ciuda acestui fapt, nu este exclus să-l vedem din nou la Eurovision, un concurs de care Theodor Andrei este atras încă de când era mic.

Simona Andrei, mama și managerul său, care l-a însoțit la Liverpool, are multă încredere în acesta și spune că Theodor nu este înfrânt și nimeni nu ar trebui să-l considere așa. 

„Cine îl crede înfrânt pe Theodor se înșală foarte tare. Nu m-ar mira să scornească o nouă prezență la Eurovision, așa cum îl știm.  Gestionează bine eșecurile și are puterea de a trece peste ele așa cum puțini dintre noi știm să facem asta.

Nu știu însă dacă va mai candida pentru România. Nu ne-ar mira să încerce o soluție cu totul aparte și să concureze pentru o altă țară europeană!”
, a spus mama lui Theodor Andrei.

Citește și: Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, a vorbit despre criticile care i-au fost aduse: „Mie mi-au plăcut hainele.Eu sunt mulțumit! Eu nu sunt ofticat!”

Comentariile negative au surprins-o neplăcut pe mama lui Theodor Andrei

Simona Andrei s-a arătat extrem de dezamăgită de această experiență și de faptul că Theodor Andrei a fost aspru criticat. În mediul online, reprezentantul României la Eurovision 2023 a primit porecla de „dezamăgirea românească”. Chiar dacă pentru momentul muzical era răspunzătoare o întreagă echipă, eșecul a fost pasat tânărului, acesta fiind „oaia neagră” din poveste.

Citește și: Replici ironice la adresa piesei care va reprezenta România la Eurovision 2023: "Aranjament dezordonat. Nu are carismă. Zero dinamism, zero show. Unde i-au găsit pe oamenii aceia?"- VIDEO

„Theodor a încercat să mascheze modul în care a primit tot soiul de comentarii, care mai de care mai aparte. Știu că el le-a spus celor din jurul său atunci când a fost întrebat de presă despre cum a traversat acele momente că nu l-au deranjat prea tare. El a încercat să pareze cât mai elegant, dar îmi cunosc copilul și știu că toate astea l-au afectat. Nici nu avea cum altfel, fiindcă e un tânăr cu problemele și cu sensibilitățile lui. E o lecție nemeritată“, a declarat Simona Andrei într-un interviu pentru Impact, precizând că "pachetul" care s-a văzut la TV a fost gândit de o întreagă echipă, nu doar de fiul său.