Stiri

Cele mai bune filme din ultimii ani

Cele mai bune filme din ultimii ani
[Sursa foto: Facebook ]
Dacă nu mai ştii la ce filme să ne te uiţi, găseşti aici o listă cu cele mai bune pelicule din ultimii ani.

 Dacă ai vizionat o tonă de filme şi nu ştii la ce să te mai uiţi, venim în ajutorul tău. Aici găseşti o listă cu cele mai bune producţii din ultimii ani şi este foarte posibil ca pe unele dintre ele să nu le ştii.

Cele mai bune filme din ultimii ani

Her (2013)

Filmul regizat de Spike Jonze spune povestea lui Theodore Twombly (Phoenix), un bărbat singuratic din Los Angeles care cumpără un sistem de operare ce găzduiește un asistent virtual care se adaptează la utilizatorul său.

Theodore alege o voce feminină pentru dispozitiv, dublată de Scarlett Johannson. Aceasta devine confindenda sa, care până la urmă îl părăseşte.

Inside Llewyn Davis (2013)

Cele mai bune filme din ultimii ani

În filmul regizat de fraţii Coen este vorba despre povestea întortocheată și sinuoasă a luptelor lui Llewyn Davis, pentru a reuși în industria muzicală, după ce colegul său de trupă se sinucide. Filmul în care joacă Oscar Isaac, Carey Mulligan, John Goodman, Garrett Hedlund, F. Murray Abraham, Justin Timberlake şi Adam Driver a fost foarte apreciat de critici, reuşind să obţină două nominalizări la Oscar şi trei la Golden Globe.

Selma (2014)

Filmul spune povestea adevărată a marșurilor din 1995 din Selma, Alabama, dramatizând unul dintre cele mai importante și mai tensionate momente istorice din Statelor Unite. Pelicula îi are în distribuție pe David Oyelowo în rolul lui Martin Luther King Jr., Common în rolul lui James Bevel, Stephan James în rolul lui John Lewis și Wendell Pierce în rolul lui Hosea Williams, cele patru personalități publice responsabile de protest.

Midnight Special (2016)

Un film science-fiction cu accente tensionate, care spune povestea tulburătoare a răpirii unui copil și a evenimentelor care au loc după aceea. Pelicula care îi are în distribuţie pe Michael Shannon, Joel Edgerton, Kirsten Dunst, Adam Driver, Jaeden Martell şi Sam Shepard are mai multe răsturnări de situație, care vă vor ţine cu sufletul la gură.

Citeste si: Cele mai bune filme biografice

Cele mai bune filme din ultimii ani

- Inception (2010)

- The Social Network (2010)

- Skyfall (2012)

- Gravity (2013)

- The Grand Budapest Hotel (2014)

- Boyhood (2014)

- Moonlight (2016)

- Lady Bird (2017)

- Get Out (2017)

- The Shape of Water (2017)

- A Quiet Place (2018) 

- BlacKkKlansman (2018) 

- Us (2019)

- Parasite (2019)

Citeste si: Cele mai bune filme de acţiune