Stiri

Gest superb! Leonardo DiCaprio a donat o avere pentru ajutorarea poporului ucrainean

Gest superb! Leonardo DiCaprio a donat o avere pentru ajutorarea poporului ucrainean
[Sursa foto: Facebook ]
Leonardo DiCaprio nu a rămas indiferent la drama trăită de ucraineni şi a donat o sumă uriaşă.

 Leonardo DiCaprio, dar şi alţi actori sau regizori cunoscuţi au donat sume imense pentru ajutorarea poporului ucrainean, invadat de Rusia. Celebrul actor din "Titanic" a ţinut să îi ajute pe ucraineni, mai ales că are rădăcini în ţara invadată de Putin.

Leonardo DiCaprio a donat 10 milioane de dolari pentru Ucraina

Leonardo DiCaprio a donat 10 milioane de dolari pentru a sprijini Ucraina, în contextul luptei acesteia cu Rusia.

Donația actorului către Ucraina are o legătură personală, deoarece bunica sa, Helene Indenbirken s-a născut acolo. Bunica actorului este originară din orașul ucrainean Odessa, iar numele ei a fost Jelena Stepanovna Smirnova. Aceasta a emigrat în Germania împreună cu părinții ei în, 1917.

Gest superb! Leonardo DiCaprio a donat o avere pentru ajutorarea poporului ucrainean

Helene a născut-o pe Irmelin Indenbirken, mama lui Leonardo, într-un adăpost din Germania, în 1943. Irmelin a divorțat de tatăl lui Leonardo, George DiCaprio, când acesta avea doar un an și l-a crescut pe actor de una singură. Leonardo a devenit a fost foarte apropiat de bunica sa, care i-a susținut întotdeauna cariera de actor. Helene, care a murit în 2008, la vârsta de 93 de ani, obișnuia să îl însoțească pe el și pe Irmelin la premierele filmelor sale.

Ashton Kutcher şi Mila Kunis, donaţie de 3 milioane de dolari

Şi alte nume mari de la Hollywood au sărit în ajutorul Ucrainei. Ryan Reynolds și Blake Lively au luat parte la o strângere de fonduri pentru ţara atacată de ruşi și s-au angajat să doneze dublul sumei care va fi strânsă. 

De asemenea, Mila Kunis și Ashton Kutcher au anunțat că vor dona 3 milioane de dolari pentru a sprijini activitățile umanitare din Ucraina și reabilitarea refugiaților ucraineni. Cuplul a declarat că își propune să strângă în total 30 de milioane de dolari, iar în weekend a dezvăluit că a reușit deja să ajungă la 15 milioane de dolari. Mila s-a născut în Cernăuți, în sudul Ucrainei, în 1983 și s-a mutat în SUA în 1991.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

Citeste si: WE ARE ONE: Armin van Buuren, Jamala și Tom Odell concertează sâmbătă, 12 martie în București, pentru susținerea Ucrainei