Stiri mondene

Ce se va întâmpla cu cariera artistului Alex Mica: "Am trecut prin foarte multe"

Ce se va întâmpla cu cariera artistului Alex Mica
Alex Mica [Sursa foto: Facebook, colaj Radio Impuls]
Detalii de ultim moment despre artistul care a făcut furori cu piesa ”Dalinda”. Ce spune Alex Mica despre retragerea din industria muzicală?!

Alex Mica, cântăreţul care a reuşit să cucerceasă topurile internaţionale cu melodia "Dalinda", a intrat o perioadă de timp într-un con de umbră, motiv pentru care a stat departe de lumina reflectoarelor. Mulţi au crezut că s-a retras din industria muzicală, alţii că ar fi părăsit România, însă o experienţă dureroasă l-ar fi marcat extrem de tare pe artist, încât o depresie cruntă ar fi pus stăpânire pe el. În ciuda faptului că se bucura de o carieră în plină ascensiune, iar piesele sale aveau un succes formidabil, Alex Mica a fost nevoit să stea departe de scenă.

Prin intermediul unui live făcut pe Tik Tok, cântăreţul care a făcut furori cu piesa ”Dalinda” a anunțat că nu are de gând să se retragă din muzică. Mai mult, acesta garantează că o să revină cu numeroase proiecte muzicale. Chiar dacă nu a fost în topuri, artistul nu şi-a neglijat cariera, lansând în fiecare an piese şi videoclipuri noi.

"Nu m-am lăsat de cântat, eu cânt în continuare. Aveam de gând să caut artişti să vând nişte piese, dar o las pe altă dată.

Cariera mea nu o să se încheie până o să mor.De când am început cariera, în fiecare an, de 12 ani, nu cred că a fost an să nu scot un videoclip şi 4 piese. Am trecut prin foarte multe, dar nu stau să vă povestesc. Dintre toți
anii din cariera mea, anul 2023, a fost anul unde am avut foarte multe colaborări (inclusiv manele). Primul single din 2024 l-am lansat în februarie.
Am lansat şi un album. Toate astea sunt pe canalul meu ca să ne înțelegem",
a spus Alex Mica.

Ce se va întâmpla cu cariera artistului Alex Mica
Alex Mica[Sursa foto: captura video]

Citește și: "Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a făcut furori cu piesa ”Dalinda”, dezamăgit pentru că a fost uitat de fani

Alex Mica a trăit un coșmar timp de 10 ani: "A m fost pastilat cu medicamente psihiatrice puternice, iar efectele adverse nu sunt pe deplin cunoscute"

Alex Mica a mărturisit că a trăit 10 ani de „coșmar și suferință”, după ce a primit un diagnostic dur din partea medicilor psihiatri, iar mare parte din familia lui l-ar fi judecat. Familia l-ar fi internat într-un spital de psihiatrie, unde a petrecut mare parte din ultimii zece ani. Artistul a vorbit și despre pastilele care i-au fost administrate la acea vremea, de care se îndoiește că l-ar fi ajutat.

„Cu riscul de a fi închis pe viață, sau chiar și condamnat la moarte, țin să vă spun pe scurt povestea ultimilor 10 ani din viața mea: După 10 ani de la condamnare, după 10 ani de coșmar și suferință, vreau să spun tuturor adevărul, vreau să știți povestea mea, prin ce am trecut și faptul că am ajuns să fiu judecat, blamat și urât de propria mea familie (Tata, Mama tatălui meu și sora mea), care mă consideră un om bolnav psihic și un nebun, din simplul fapt că niște nenorociți de medici psihiatri m-au diagnosticat cu "Tulburare afectivă bipolară". În familia mea, mama este singura care m-a înțeles și m-a iubit mereu necondiționat și m-a sprijinit sufletește și moral indiferent de situație, pentru că financiar ea nu poate să mă ajute nici măcar cu 1 leu de o pâine! Mama mea la rândul ei a fost condamnată si catalogată ca depresivă si paranoica de catre medici, si tratată mizerabil de către propria soacră, bunica mea, mama tatălui meu, care împreună cu bunicul meu, cu care nu a putut trăi, deoarece a fost un alcoolic toată viața au distrus toată familia mea, pornind de la tata, care a trăit și trăiește în frustrare și si-a vărsat asupra mea toată ura, spunându-mi la beție în repetate rânduri că regretă faptul că m-am născut și că m-ar omorî cu mâna lui, daca nu ar exista pușcăria! La dezechilibrul condiției mele mentale, în iarna lui 2012 au "contribuit" o serie de evenimente neplăcute, persoane nocive (și nu am să dau nume), și substanțe interzise, ce mi-au fost administrate fără voia mea, astfel încât am ajuns să nu mă mai pot odihni, iar după circa 7 zile și nopți nedormite, nu am mai fost eu, cel pe care îl știau cu toții (tin sa mentionez ca niciun om nu mai poate judeca coerent si distinge realitatile dupa atatea zile de neodihna, conform cercetarilor stiintifice), sfarsind in cele din urma intr-un spital de psihiatrie si timp de 10 ani, din 2012 si pana in primavara lui 2022, fiind internat de nenumarate ori in urma deciziei bunicii mele, a tatalui si a surorii mele, pentru simplul fapt ca nu pot. Timp de 10 ani am fost pastilat cu medicamente psihiatrice puternice, al caror efecte adverse nu sunt pe deplin cunoscute, cel putin de catre oamenii de rand, eu nefiind niciodata curios sa citesc prospectele, pentru ca stiu ca starea mea mentala si sanatatea creierului meu tin de vointa mea proprie, de capacitatea mea de autocontrol si autovindecare, fapt ce mi-a fost confirmat dupa ce am citit cartea: "Puterea extraordinara a subconstientului tau", scrisa de Joseph Murphy, un om intelept si documentat, care a studiat fenomenul gandirii si care a prezentat cu exemple, faptul ca in noi exista o putere atat de mare, incat singuri ne putem vindeca de orice si putem rezolva orice problema, cu ajutorul credintei proprii! ”, am dormi noptile, din cauza insomniilor si gandurilor excesive pe care nu aveam puterea să le stapanesc!", este mesajul scris de Alex Mica.

Ce se va întâmpla cu cariera artistului Alex Mica
Alex Mica[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alex Mica, destăinuiri dureroase despre despărțirea care l-a marcat profund. A fost abandonat în cel mai greu moment al vieții sale: "Mi-a demonstrat că ea nu m-a iubit la fel de mult cum am iubit-o eu