Stiri mondene

"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a făcut furori cu piesa ”Dalinda”, dezamăgit pentru că a fost uitat de fani

Alex Mica a reactionat dupa ce a fost uitat de fani
Alex Mica [Sursa foto: Captură video, Facebook / colaj Radio Impuls]
Alex Mica, artistul care a făcut furori cu piesa ”Dalinda”, prima reacție după ce s-a zvonit în ultima perioadă că a murit.

Alex Mica este singurul artist din România care a concertat în cea mai înaltă clădire din lume, „Burj Khalifa”. Evenimentul artistic a fost o lovitură şi din punct de vedere financiar, fiind plătit pentru prestaţie cu mult peste remuneraţia de la un spectacol normal, potrivit unor informaţii care circulau în anturajul artistului. A cucerit topurile muzicale din România și cele din străinătate, însă, în ultimii ani, Alex Mica s-a retras de pe scenă. Interpretul hit-urilor „Dalinda' și „Maria Maria' a vorbit, acum, despre dispariția sa, dar şi despre zvonurile că ar fi murit.

Prin intermediul unui live făcut recent pe contul oficial de Tik Tok, cântărețul a vorbit fără ocolișuri, spunând că nu se aştepta ca oamenii care au crescut cu piesele sale să-l uite aşa repede.

"Am postat un live de la un concert cu piesa 'Mi Hermosa' și am văzut că am avut foarte multe reacții. Acesta este motivul pentru care am intrat acum live ca să vă mulțumesc.(...) De doi ani m-am mutat în București.

Mă tot întrebați 'Unde am dispărut?'. Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre. Am fost uitat de voi, am făcut muzică pentru voi, v-am crescut pe majoritatea într-un mod frumos, dar am fost uitat"
, a spus Alex Mica.

Alex Mica uitat de fani
Alex Mica [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alex Mica, destăinuiri dureroase despre despărțirea care l-a marcat profund. A fost abandonat în cel mai greu moment al vieții sale: "Mi-a demonstrat că ea nu m-a iubit la fel de mult cum am iubit-o eu

Alex Mica:" Un moment neplăcut a fost singurătatea"

Alex Mica s-a reîntors la București și se pregătește să revină cu priecte noi pe scenă. La un moment dat, artistul a mărturisit că a trecut prin „tot felul de stări și gânduri' și s-a gândit să-și pună capăt vieții. Cântărețul susținea că familia nu i-a fost alături, motiv pentru care a decis să se mute din nou în Capitală: „Îndr-adevăr m-am retras așa, mai ales că am plecat de la Constanța, din echipa la care au început cariera și m-am întors la casa părintească și m-am hotărât să mă mut la București. În momentul în care stai și te cunoști pe tine în toate aspectele tale interioare și ajungi la un moment dat să faci un echilibru și să le depășești. Un moment neplăcut a fost singurătatea, chiar și pe plan sentimental, de 5 ani de zile nu am putut să am o relație. Se mai întâmplă să treci prin tot felul de stări și gânduri, dar le depășim cu credință, forță, cu tărie…', spunea Alex Mica.

Alex Mica uitat de fani
Alex Mica [Sursa foto: Facebook]

Citește și: "Nu am avut liniște. Nu am vrut să vorbesc despre asta până acum". Alex Mica, înșelat și pus la pământ de persoanele pe care le iubea cel mai mult. Transfigurat de durere, artistul care a făcut furori cu piesa ”Dalinda” a izbucnit în lacrimi