Stiri mondene

Alexandru Ciucu este pregătit să se reinventeze! Ce planuri de viitor are fostul soț al Alinei Sorescu?

Alexandru Ciucu, despre planurile pe care le are în carieră
Alexandru Ciucu are planuri mari în carieră după divorțul de Alina Sorescu [Sursa foto: Facebook]
Alexandru Ciucu vrea să dea uitării problemele din plan personal și se concentrează pe carieră. Iată ce planuri are fostul soț al Alinei Sorescu.

După o nouă întâlnire în instanță cu fosta soție, Alexandru Ciucu este pregătit să se reinventeze. Designerul se concentrează pe carieră, iar în curând va lansa o nouă colecție de haine de damă la care lucrează de ceva timp. Iată ce planuri de viitor are fostul soț al Alinei Sorescu, dar și ce vrea de la femeia care îi va reprezenta următoarele colecții de haine.

Citește și: "Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a făcut furori cu piesa ”Dalinda”, dezamăgit pentru că a fost uitat de fani

Alexandru Ciucu este pregătit să se reinventeze
Alexandru Ciucu [Sursa foto: Facebook]

Alexandru Ciucu, despre planurile pe care le are în carieră

Alexandru Ciucu a decis să dea uitării problemele din plan personal, astfel că în această perioadă se concentrează pe noile lui colecții. Acesta mărturisește că își dorește să îmbrace multe femei celebre din showbizul românesc, dar și pe Ion Țiriac, despre care spune că este un om prețențios, dar în sensul bun al cuvântului.

„Dacă mă întrebi ce femeie aș vrea să îmbrac din showbiz-ul românesc cu noua colecție e o întrebare foarte grea. Mă gândesc și eu la asta de foarte mult timp, nu pot să îți răspund la întrebare. Aș îmbrăca foarte multe, dar una singură e foarte greu să nominalizez. Încă mă gândesc la lucrul ăsta.

Când vine vorba de bărbați însă e mai simplu. Am îmbrăcat cam toți bărbații pe care am dorit să îi îmbrac.

Dar mi-ar plăcea să îl îmbrac și pe Țiriac. Să știi că Ion Țiriac este un om foarte calculat, se vede și în filmul Nasty. Cred că este pretențios în sensul bun al cuvântului și cred că mi-ar plăcea să îi fac un costum, la un moment dat…

Am îmbrăcat-o o dată pe Loredana Groza (sugestia reporterului, n. red.). Dar în costum. La a doua colecție lansată de mine, pe vremea când era Tata și fiul, am prezentat-o pe muzică live, cu taraful ei, cu Agurida… Se întâmpla prin 1999”, a

spus Alexandru Ciucu, pentru fanatik.ro.

Citește și: "E mai bine pentru amândoi, dar și pentru fetițele noastre". Andreea Bălan, despre relația cu George Burcea. La ce decizie au ajuns

Ce spune Alina Sorescu despre imaginile cu fostul soț și noua lui iubită?
Alina Sorescu[Sursa foto: Instagram]

Ce spune Alina Sorescu despre imaginile cu fostul soț și noua lui iubită?

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au divorțat după 12 ani de căsnicie, iar la momentul respectiv au apărut zvonuri cum că motivul ar fi infidelitatea designerului.

Recent, bărbatul a fost fotografiat de către paparazzii Cancan în compania Oanei Vlădescu, alături de care a mai fost văzut și în 2013. După apariția imaginilor, Alina Sorescu a spus că acestea vorbesc de la sine, dar și că a fost acuzată pe nedrept cum că ea ar fi responsabilă pentru apariția zvonurilor legate de infidelitate.

„Faptele și imaginile vorbesc de la sine despre el și nu despre mine. M-am obișnuit să fiu vinovata de serviciu, cum se sugerează și acum. Adevărul iese întotdeauna la suprafață atunci când imaginea pe care dorim să o promovăm nu este și cea reală ”, a declarat Alina Sorescu, pentru Spynews.ro.