Stiri mondene

Cum vor petrece Dinu Maxer și Magdalena Chihaia de Paște? „Au pregătit mamele noastre tot felul de bunătățuri”

Cum vor petrece Dinu Maxer și Magdalena Chihaia de Paște?
Iată ce planuri au Dinu Maxer și Magdalena Chihaia de Paște [Sursa foto: Instagram]
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia petrec anul acesta primul Paște împreună. Iată ce planuri au cei doi îndrăgostiți de sărbători.

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni, iar anul acesta vor petrece Paștele împreună. Anul trecut, artistul a petrecut primele sărbători în calitate de bărbat divorțat, însă acum o are alături pe noua lui iubită, care îl face fericit în fiecare zi. Iată unde vor petrece cei doi de Paște în 2024. 

Citește și: "Lumea crede că noi ne certăm". Carmen Tănase, declarații despre mama sa. Cum se înțelege actrița, de fapt, cu cea care i-a dat viață

Unde vor petrece de Paște Dinu Maxer și Magdalena Chihaia?

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia locuiesc împreună și radiază de fericire la fiecare apariție. Anul acesta, cei doi au sărbătorit Paștele Catolic împreună cu familiile lor și copiii artistului, iar pe data de 5 mai vor sărbători și Paștele Ortodox, alături de părinții actriței. 

Unde vor petrece de Paște Dinu Maxer și Magdalena Chihaia?
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia vor petrece Paștele în familie[Sursa foto: Instagram]

„Încă nu avem un program stabilit, ceea ce știm sigur este că o să luăm masa cu părinții mei în ziua de Paste.

Noi am sărbătorit deja Paștele catolic cu familia mea, a lui Dinu și cu copiii. Eu sunt catolică, tatăl meu și mama lui Dinu la fel. Suntem obișnuiți atât eu cât și Dinu să serbăm de două ori. Așa că de Paștele catolic am fost la mama lui Dinu și ne-am simțit minunat pentru că au pregătit mamele noastre tot felul de bunătățuri plus că au vopsit și ouă unicat”,
a spus Magdalena Chihaia, potrivit Click.ro.

Citește și: Soțul Georgianei Lobonț continuă războiul cu Armin Nicoară: „Eu nu joc în liga oamenilor bogați”

Cum se înțelege Magdalena Chihaia cu cei doi copii ai lui Dinu Maxer?

După divorțul de fosta soție, Dinu Maxer și-a găsit fericirea în brațele Magdalenei Chihaia. Actrița s-a integrat foarte bine în familia iubitului ei și se pare că are o relație bună atât cu mama lui Dinu, cât și cu cei doi copii pe care artistul îi are din căsnicia cu Deea Maxer.

Potrivit vedetei, mama artistului o place foarte mult, iar ea îl adoră pe Andreas, alături de care petrece mult timp și discută despre școală, fete sau carieră artistică. 

„Ne înțelegem foarte bine. Îi face plăcere să vină la spectacolele mele, să povestim de școală, de fete și să ne jucăm toți 3 jocuri de socializare. Chiar vinerea asta ne-am jucat eu, Andreas, Dinu, Maysa și Eva (mama lui Dinu – n.e)

rummy. A fost super distractiv. Avem o relație foarte frumoasă și deschisă”, a dezvăluit actrița, pentru aceeași sursă.

Cum se înțelege Magdalena Chihaia cu cei doi copii ai lui Dinu Maxer?
Dinu Maxer[Sursa foto: Instagram]

Andreas, fiul lui Dinu Maxer, i-a cunoscut și familia Magdalenei Chihaia, iar potrivit acesteia, mama ei îl răsfață cu cele mai bune preparate atunci când se întâlnesc. „Vorbim despre colegele de la școală pe care le simpatizează sau care îl tachinează. De asemenea, vorbim și despre pasiunile lui, plus că ne sfătuim foarte mult. Avem secretele noastre. Este un băiat foarte frumos și talentat așa că i-am promis că o să-l învăț tot ceea ce știu eu pe partea artistică, ce ține de mine, adică teatru și dans, și o să-l ajut ori de câte ori are nevoie.

Îl iubesc foarte tare. Andreas a pus și muzică la un spectacol de teatru pentru copii, scris și regizat de mine, în care a jucat și Dinu rolul de Harap-Alb. Andreas este adorat de colegii mei și de toți prietenii mei. Mama îl adoră și îl răsfață culinar de fiecare dată când are ocazia”, a mai spus Magdalena Chihaia.