Stiri

Ce salariu au angajații de la Diverta

Ce salariu au angajații de la Diverta
[Sursa foto: Facebook ]
În cazul în care ai un interviu de angajare la Diverta, iată ce salariu se oferă şi ce condiţii de muncă există.

 Diverta comercializează pe piața de retail din România produse de papetărie și birotică, carte, muzică, film, jocuri și jucării. Compania mai oferă servicii de închiriere video, copiere de documente, vânzări de bilete, dar și încărcare electronică. Diverta este parte a RTC Holding, unul dintre cele mai mari grupuri de retail și distribuție din România. Aici vei afla tot ce interesează, de la salariul la mediul de lucru, în cazul în care ai un interviu de angajare la Diverta.

Ce salarii şi ce condiţii de muncă există la Diverta

 Foştii angajaţi nu le recomandă altora să se angajeze la Diverta. În general, aceştia se plâng de salariile mici şi de managementul defectuos al conducerii. Pe site-ul de evaluare al companiilor, undelucram.ro, Diverta are un calificativ de 2,89 din 5, rezultat din 18 recenzii. 

Ce salariu au angajații de la Diverta

 La capitolul avantaje, majoritatea foştilor angajaţi au subliniat atmosfera de lucru plăcută, colectivul sociabil, dar şi reala posibilitate de a avansa. La capitolul minusuri, lista este ceva mai lungă. Mulţi dintre foştii angajaţi au fost nemulţumiţi de salarii. Un consultant de vânzări cărţi avea un salariu net de 1900 de lei, plus bonuri de masă, un lucrător comercial era remunerat cu 1400 de lei pe lună, plus bonuri de masă, în timp ce un consultant senior putea să câştige şi 5000 de lei lunar. Salariul unui project manager atinge şi 8000 de lei pe lună.

Ce salariu au angajații de la Diverta

 Pe lângă partea financiară, foştii angajaţi sunt nemulţumiţi şi de faptul că atribuţiile sunt numeroase. Unul dintre foştii angajaţi a împărtăşit experienţa sa la Diverta. "M-am angajat acum doi ani (2019) și mi s-a oferit salariul de 1200 de lei, în timp ce celorlați colegi li se oferă 1500. Am fost să vorbesc cu managerul și drept răspuns am primit: Păi nu vezi cum arăți? Este vorba despre magazinul din Centrul Vechi. Când m-am angajat, urma sa îl deschidă și trebuia să lucrez acolo. Menționez că am lucrat o săptămână fără să fiu plătit", a scris acesta pe undelucram.ro.